keskiviikko 14. toukokuuta 2014Ihan esimerkillinen viikonloppu

Takauma muutaman viikon takaa:

Perjantaina töiden jälkeen salille ja kotona siinä 23 jälkeen. Korkkasin sen yhden lonkeron, joka jääkaapista löytyi ja johan siitä tuli sen verran mukavan pirtsakka olo, että päätinkin heittää takin selkään, aurinkolasit naamaan (koska perjantai-ilta ja minulla meikitön naama, ja kulkuvälineenä U8) ja suunnata Hannalle ja Tiinalle.

Photo: Tiina
Siellä olo olikin kuin paremmassakin majatalossa: Pelkästään juomatarjoilu ei pelannut, vaan sain myös eteeni herkkuaterian burgundinpataa sekä henkilökohtaisen meikkitaiteilijan käyttööni.

Photo. Tiina
Mentiin baariin. Siellä sain erinomaisen Moscow Mulen ja tutustuin vallan mielenkiintoiseen bändiin.


Lähdettiin bändiläisten kanssa toiseen baariin. Matkalla ikkunasta kadulle hypähti pari poikaa, joista toinen oli Islannista. Kysyin mitä mieltä hän on Islannin tämän vuoden Euroviisubiisistä, ja kas, hänpä olikin varsinainen Euroviisu-asiantuntija! Ja niin meni vanhoja ja viisuja muistellessa helposti aamuun asti.


Lauantaina siinä iltapäivällä herättyäni lähdetiin kävelykselle lähimaastoon, sillä minun piti suorittaa pari asiaa. Aurinko paisteli kivasti ja oli aika kesäistä.

Tehtävä numero 1 oli lähetää yksi postikortti, mutta lähetinkin kaksi! Toivottavasti ovat saapuneet asianomaisille perille? :)


Tehtävä numero 2 oli hankkia banaanikaljaa. Kyselin ympäriinsä, että mistäs sitä nyt saisi kotiin ostettua ja siedettävän matkan päästä se Späti sitten löytyikin. Yeah!


Iltapalaksi keko ranskalaisia. 


Ja sitten  vähän köllintää:

Photo: Mikko

Sunnuntaina tein aamupalaksi funkyt leipäset:


Selvitin tiskivuoren:


 Ja laitoin kasvit ja parvekkeen kuntoon - hyvä miä!


 Löydettiin meidän roskiksesta telskari, joka ihan tuntui toimivankin. Digiboksi vaan puuttuu.


Illalliseksi peruna-purjokeittoa ja Aura-lämppäreitä. Täten voin nimittäin ilmoittaa, että toden totta, olen lämpenemässä purjolle! Hyvää on kun paistaa!Translation: Quite an ideal weekend a few weeks ago:

 • On Friday after getting home around 23 after gym, I spontaneously decided to head to my friends' place, where I got food, drinks and a personal makeup artist for use. We ended up in a bar and from there I ended up to another bar with a band whose members I met. On our way there a couple of guys jumped through a window to the street and somehow I found out the other one was from Iceland and so I asked about his opinion about Iceland's this year's Eurovision Song Contest entry. Turned out, he was also a fan! No surprise we talked about ESC until the morning....
 • On Saturday we went for a nice walk, perfect weather, I sent a couple of post cards to Finland and finally got my banana beer I had been longing for some time already, we cooked and chilled at home.
 • On Sunday I had a funky breakfast and then did the dishes and cleaned our balcony and took care of my plants. We found a tv in the garbage and it seems to work. And proudly I can say that I am starting to feel ok about leek!

2 kommenttia :

 1. Seepra löysi perille. Kiitoksia paljon! :)
  Voi vitsi, pitää alkaa itsekin laittaa parveketta ja kevät istutuksia valmiiksi. Kiitos muistutuksesta! :D Rakastun kyllä niin joka lukukerralla uudestaan tän sun blogisi värikkääseen ilmeeseen. C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh hienoa että tuli perille :) Ja kiitos niin ihanista sanoistasi!! <3

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>