tiistai 20. toukokuuta 2014Day of ESC Semi 2


Iina ja Anneka saapuivat Berliinin Euroviisu-viikon keskiviikkoiltana. Otettiin ilta rauhallisesti: nautittiin banaanioluet, käytiin ostamassa ruokaa ja aamiaistarvikkeita, kokattiin bataatti-haloumisalaattia ja kalkkunapihvit ja katsottiin laatuviihdettä - Viidakon tähtöset.


Torstaina herättiin hyvissä ajoin (itse asiassa koko loman ajan tuli heräiltyä oikeastaan aikaisemmin kuin arkena, which is interesting  ja nautittiin runsas aamiainen.

Photo: Iina
Lähdettiin ulos. Haettiin kiskalta granaattiomena - Club Matet ja käveltiin kohti Nordbahnhofia, jossa treffattiin Tiia ja Heikki, joiden kanssa mentiin Olympus Photography Playgroundille (pari postausta taaksepäin katsoo ken ei vielä tiedä).

Photo: Iina
Photo: Iina
Parin tunnin tehokkaan räpsinnän jälkeen otettiin metro Kreuzbergin kulmille, jossa käytiin haukkaamassa vähän lounasta Kreuzburgerissa.


Piti ottaa kuva, kun ei hahmotettu mikä tuo seinämaalaus on, mutta sehän on ninja väärinpäin.

 
Photo: Anneka
Käytiin Oranienburgerstrassen vakkariputiikit läpi: hiusvärikauppa (jossa myös paitoja painetaan ja siis ei mikään oikea hiusvärikauppa, mutta myyvät myös käyttämiäni shokkivärejä), sukkahousukauppa (jossa ihania retrohenkisiä vaatteita ja asusteita) ja hippikauppa (kivoja rentoja hippivaatteita) ja toinen sukkahousukauppa (iso sukkahousuvalikoima ja lankoja) ja sitten piti vielä palata ensimmäiseen sukkahousukauppaan, kun en voinut jättää ostamatta eräitä yksilöitä (vai miten toi sukkiksista sanottais?)

Onnistuneita löytöjä juhlistamaan lähemmäs kotia, Kastanienalleen Godotiin, jossa sopivasti Happy Hour 18-21.

Photo: Anneka 
Perjantai 13. - vaihtoehdoton! Imaistiin naamaan ja siinä ohessa luonnosteltiin ostolistaa, sillä mitäs elämästä tulisi ilman kunnollista listausta. 

 Photo: Anneka
Photo: Anneka 
Photo: Anneka 

Euroviisu-naposteltavaksi kasviksia ja dippejä, juustotarjoitin ja ihana suolainen piirakka (josta tuli siis niin maistuva, että unelmoinut olen harva se päivä maustaan ja haaveillut toisinnosta, joka kuitenkin odottaa palkkapäivää, mutta sitten aah! ja ruokablogiin tulee kans). 

Photo: Anneka
Photo: Anneka
Photo: Anneka
Photo. Iina
Photo: Iina
 
 
Jännittävä Semifinaali: tuumattiin, että niin korkea taso verrattuna ykkössemiin, ettei Suomi varmaan finaaliin asti pääse. Mutta pääsi! Kun mie äänestin. (Israelin ja Latvian putoaminen jäivät kyllä harmittamaan - olisi pitänyt seurata sydämensä ääntä äänestäessään).Translation: On the day of the second Semifinal of Eurovision Song contest we

 • had a generous breakfast
 • went out, met Tiia and Heikki and visited Olympus Photography Playground
 • headed to Kreuzberg for some shopping in Oranienstrasse and lunch at Kreuzburger
 • bought hair color and cool tights 
 • Happy hour cocktails at Godot (Kastanienallee) Friday the 13th is our choice, has always been!
 • Did some planning for what to eat in this special evening and went grocery shopping with a specific list
 • All set! And that savory pie was just too good to be true!
 • We thought the 2nd semifinal included much better songs than the first one. It was a surprise for us that Finland got to the finals. Maybe because I voted! Should have voted for Israel of Latvia though, sucks that they got dropped out.

2 kommenttia :

 1. Sulla on aina ihana elämisen meininki. Ja ihania ruokia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on tarkotettu elämöitäväksi ;) Ja elän syödäkseni, todellaki!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>