tiistai 4. maaliskuuta 2014Tuolin tarina


Tuossa taannoin kun pimauttelin pöytätabletteja niin laitoin myös keittiöjakkaran vähän inhimillisempään kuntoon. Se on vanha jakkara, Mikon isän tekemä kuulemma, ja Mikon äiti oli sen useaan kertaan sisustuksen muuttuessa päällystänyt uudelleen. Me ollaan Berliinissä oloaikana kuorittu siitä aina kerros kerrallaan pois kun on alkanut näyttää kulahtaneelta ja joskus vuosia sitten maalailin vähän jalkoja.

Harmikseni unohdin ottaa tuolista kuvan ennen uutta ilmettä, mutta ei hätää: niin kuin ajattelinkin niin kuva-arkistosta löytyi monenmonta kuvaa, joissa tuoli jossain nurkassa pilkottaa:


 
 
 
 
 
Nyt meinattiin päällystää tuoli uudella kankaalla, mutta alta paljastuikin vielä yksi kangaskerros, ihan tyylikäs sellainen. Vielä kun jalat maalasin mustiksi, niin näyttää taas ihan salonkikelpoiselta:


 
Seuraavalla kerralla pitää meidän sitten ryhtyä latomaan uusia kankaita päälle.


Translation: We have this old chair from Mikko's parents that we have been peeling whenever the fabric starts to look old and dirty - you see Mikko's mother used to lay over new fabrics rather often to match the interior design. It was time to do that again, this time revealing the first fabric, which is still pretty! A little bit of paint and it's good as new again! I forgot to take the "before"-picture, but no problem, I knew the chair would be hiding in some older photos, and so it was!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>