torstai 13. maaliskuuta 2014Poika saunoo. Ja tyttö.


Käytiin sunnuntaina saunassa! Olin Grouponin kautta ostanut Mikolle joululahjaksi kahden hengen päiväliput tänne. Minua lykästi kun pääsin mukaan Mikon valitessa minut seurakseen.


Ei ees ollut pitkä matka. S-Bahn Waidmannslustilta joku reilu viitisen minuttia käpsyteltiin.


Ja mikäs siinä tepastellessa kun sääkin suosi. 

Tältä meidän spa näytti ulkoapäin. 

Ja tältä sisältä: 

Photo: Mikko
Oli pääsauna, jossa löylyä heitettiin tunnin välein, ulkosauna, värisauna (?) ja höyrysauna, sekä ulkoallas että sisäallas. Ulkoallas oli kylmä, joten siinä piipahdin vaan kastautumassa, mutta varmaan aika kiva kesähelteillä.

Yleistunnelmaltaan paikka oli varsin rento ja lupsakka - saunassa sai jutustella ja saunamaisteri jopa heitti läppää saunojien kanssa. Joskaan en tiedä oliko kyseessä ihan virallinen saunamaisteri, kun vähän vaikutti siltä että kaksi vakioasiakasta vuorottelivat hommassa.

Joku oli tuonut saunakristalleja, joita laitettiin kiukaalle, niistä tuli voimakas menthoolinkaltainen raikas tunne. Ja tietysti aina eri tuoksuja kullakin löylynvalelukerralla.

Alkoholitonta mämmikalja namnam! (Malzbier)

Photo: Mikko

Yläkerrasta löytyi rauhoittumishuone lepotuoleilla, vilteillä, tunnelmavalaistuksella (ja olipa siellä yksi sänkykin, jos oikein halouaa rauhoittua) varustettuna. Alakerrassa olisi kuulemma ollut kuntosalilaitteita sekä pöytätennis.

Kolmessa tunnissa alkoi sen verran hiukoa, että päätettiin ottaa pienet iltapalat: silavaleipää ja bruschettaa.

 Photo: Mikko

Kylläpä teki hyvää! Ehdottomasti suosittelun arvoinen paikka, joka soveltuisi hienosti myös johonkin juhlaan. On mahdollista vuokrata yksityiskäyttöönkin nimittäin. Minulle henkilökohtaisesti oli aika kiva juttu tuo altaiden olemassaolo, kun tykkään uida ja lillua.


Kirkastuin!


Translation: On Sunday we tested another Sauna in Berlin: holliday-sauna-berlin.de . Was very nice! The atmosphere was cozy and friendly and besides several saunas there was a pool both outside and inside. Recommended!

2 kommenttia :

  1. Ei ihan eka biisi josta tulisi mieleen että on tehty akustinen versio.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei! Alkuperäistä kammoan niin etten ole kertaakan kuunnellut biisiä edes loppuun :D Mutta tää tyttelihän saa kappaleen kuulostamaan jopa ihan kivalta!

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>