perjantai 21. maaliskuuta 2014Kukkia siellä kukkia täälläEn voi vastustaa kukkasia. 


Ulkona satoi vettä äsken juuri sen pienen hetken, kun hämärtyi. 

Viime yönä sain nukuttua ihan oikeasti koko yön niin kuin olin suunnitellutkin. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla.


Siksi kai askel on ollut niin kepeä ja mieli kevyt tänään. Ei edes haittaa että huomasin näppylän kohonneen posken laidalle. Uusi kamera valittaa objektiivivirhettä - toistaiseksi vielä toimii, mutta rutisee niin että pelottaa. Uutta en varmaan voi saada tilalle, mutta jos edes rahat. Harmittaa joka tapauksessa. Mutta tänään ovesta ulos astuessani minut otti vastaan lämmin tuuli, niin etten voinut olla kuin hymyilemättä.Tänäkin päivänä S-Bahniin astui pikku musisointipoppoo ja mikäpäs muukaan kuin Hit-the-road-jackihän sieltä pärähti soimaan. Itsetutkiskelusta viisastuneena päätin olla ottamatta pultteja. Naputin radioni äänettömälle. Kuuntelin. Ja kun esitys oli loppu, pudistin päätäni rahankerääjälle hymyillen ja laitoin taas radioni päälle. Sieltä tuli sopivasti Lily Allenin Fuck You. Nimittäin fuck you asenneongelma!Arvostan täydellisiä välipaloja. Ja uutta kangaskassiani. Arvostan myös sitä että tästä keväästä on kuin onkin tulossa ihan ihana! Niin kuin ounastelinkin: elämäni kevät. Välillä minut meinaa vallata levottomuus enkä meinaa pysyä housuissani, kun vaan ajattelenkin mitä kaikkea kivaa on tiedossa. Objektiivivirheistä viis. Aina ei voi elämä olla ruusuilla tanssimista, mutta onneksi on muitakin kukkia maailmassa!Translation:

 • I can't resist flowers. 
 • Last night I slept well and properly -  for the first time this week! Maybe that's why I feel so light today. 
 • My camera is somehow broken and I don't know what I can do about it, so I'm obviously not feeling good about that, but this morning when I opened the door I felt a wind so warm, that I could only smile and enjoy. 
 • Today I also heard Hit the road again in the S-bahn. However, this time I tried not to get annoyed: I switched off my music for that minute, politely refused giving them money, and put on my radio again when they had gone. How convenient the first song I heard was Fuck you by Lily Allen - fuck you bad attitude, I said to myself. 
 • I appreciate perfect snacks and my new canvas bag and the fact that this Spring is going to be so lovely! Like I said! I find it sometimes hard to concentrate as I am just already dreaming about all those nice things coming up. 

2 kommenttia :

 1. Toi kamera on niin uus et luulis sen menevän takuuseen! Jos ei vaihtoon ni takuuhuoltoon jos vaan kaikki paperit on kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä luulisi, mutta saa nähdä: objektiivi vinossa, sano kameralääkäri. Nyt pitää vaan odotella tuomiota.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>