keskiviikko 5. maaliskuuta 2014Arkeenaa ja sunnuntaina


Oli juhlat. Hävitin kameran, hupparin ja hiukset (blondiperuukin) ja kaatuisin portaikossa niin että nilkka vähän loukkaantui. Römistellä kierin melkein koko portaat alas asti, nousin ylös ja kaaduin uudelleen, mihin nähden olisin voinut käydä pahemminkin, mutta onneksi on känniläisen lykky. Jouduin sitten nilkuttamaan kotiin (onneksi bileet oli naapurissa, vaikkakin rappusrymyämiset kävin suorittamassa toisessa baarissa, jossa kävin jossain vaiheessa iltaa ex tempore suorittamassa myös karaokea ja myöhemmin etsimässä kameraa ja kaatuilemassa... enkä mää ees kotiin asti sieltä sitä paitsi voinut nilkuttaa vaan piti ottaa taksi sille sadan metrin matkalle... ). Ei sentään murtuneet paikat, mutta nilkuttaminen jatkuu edelleen.

Enpä ollutkaan kolmeen viikkoon ollut humalassa, joten totta kai nyt halusin juhlia kunnolla, koska firman talvijuhla: ilmaisia drinksuja ja edellispäivän huippu-uutinen: me saadaan pitää kotimme! Saatiin vuokrankorotus neuvoteltua inhimillisiin sfääreihin ja lisäksi meidät hyväksyttiin uusiksi vuokralaisiksi. Jeah!

Sikäli vähän harmitti, kun mun juhlinta meni noin monkään, mutta toisaalta, kamerassa olikin näyttö rikki  - nyt on uusi kamera tilauksessa (sama malli, sama väri) ja niin on uusi uljaampi hupparikin. Peruukilla ei niin väliä, koska ei se mikään hieno ollutkaan, missään sanan merkityksessä.

Tuossa reilu viikko sitten sain päähäni kuvata päiväni, videolle. Älkää kysykö miksi, mutta sen tein. Tässä on lähinnä näköjään keskitty kuvaamaan arkirutiinejani. Pääosissa meikäläisen kengät, hiukset ja tietysti ruoka! Olisinhän minä voinut tehdä tästä 10 minuuttia lyhyemmänkin, mutta enpä sitten tehnyt niin.

Katsokoon ken uskaltaa (jaksaa :))
Kuvamateriaalia juhlivasta Hollywood-tähdestä (se on sitten meikäläinen) sekä onnellisista vuokralaisista seuraa kunhan saan kollegoita hoputettua lähettämään fotonsa ja postiljoonin ojentamaan minulle pakettinsa.


Translation: There was a party. I lost my camera, hoodie and hair (that blond wig) and hurt my ankle, because I tripped over stairs, twice. I had to come home, but luckily I live next door, although I didn't damage myself in the party place but in another bar where I spontaneously went to sing a couple of karaoke songs meanwhile and later on went to search for my camera - that's where I tripped and had to take a taxi for 100 m to get home...Well, since I was so drunk I didn't hurt myself that bad really! Am still limping a bit though.
I hadn't been drunk for whole three weeks! So I really wanted to party, not just because of the free cocktails but also because we got so good news regarding our apartment the previous day: Yep, we are going to keep our home! The rent was raised with a half of what they first said and we were accepted as new tenants and we are very happy now! So therefore, I was a bit sad that my partying wasn't much of a success. But, such is life. I ordered already new camera and hoodie and that wig never really worked on me anyways.
Week ago I decided to film my day! Don't ask me why, but so I did. The video is mostly focusing on my everyday routines, main characters being my hair, boots and the food! Yepp, I could have made it 10 minutes shorter, but so I didn't. Watch if you dare! ( or feel up to it). Some photos of a drunken Hollywood star (yes, that's me) will follow.. :)

11 kommenttia :

 1. en malta oottaa kuvia talvibileistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, omat kuvat meni kaikki kameran mukana, että tuskinpa niitää montaa tulee kuitenkaan :(

   Poista
 2. Hauska video! Hitusen pitka joo mut jotenkin koukuttava! Kivalla tavalla kuvattu ja editoitu. Olen kiinnostunut, mita teet tyoksesi? ja onnittelut asunnon puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D (video-kommenttiin) ja kiitos <3 (kämppään liityen) Oon kansainvälisessä firmassa back officen puolella, eli teen kirjanpitoon liityviä hommia oikeastaan vai miten sen nyt selittäisi.. Aloitin ihan asiakaspalvelutehtävissä reilut pari vuotta sitten, suomeksi. Sekin oli kivaa, mutta tykkään kyllä enempi numeroista ja salapoliisin päättelytaitoa vaativista tehtävistä :D

   Poista
 3. Täydennä lause: "Juntti voi lähteä suomesta, mutta ............. .. ............."

  Olen paljon pähkäillyt, muuttuisivatko suomalaisten juomatavat yhtään fiksummiksi jos alkoholilta vietäisiin suomessa pois se kielletyn hedelmän lumo ja sitä alkaisi saada keskieurooppalaiseen tapaan joka kaupasta, kiskasta ja huoltsikalta ja vielä yhtä halvalla? Otanta ei ole kovin suuri mutta näkemäni perusteella ei ainakaan yhden sukupolven aikana tapahdu muutosta parempaan.

  Video oli hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ajoittainen persareiden tai kunnon tumujen vetäminen vaan kuuluu suomalaisuuteen, enkä minä sitä ainakaan anteeksi pyytele niin kauan kun olen iloisessa humalassa, kaikilla on hauskaa ja loukkaan vain itseäni (parempi toki jos sitäkään ei tapahtuisi). Toki suomalaisten juomatapohin kuuluu jossain määrin myös juntteilu ja aggressiivisuus, mitkä molemmat tuomitset hyvinkin vahvasti: jos sellaisia piirteitä itsessään huomaa (tai kuulee muiden raportoivan) niin parempi pitää korkki kiinni tai opetella juomaan sivistyneemmin.

   Poista
  2. Okei Tuksu, whatever you say ;)

   Poista
  3. Damn right! Enkä myöskään ymmärrä suomalaista tapaa vetää kerran kuukaudessa ihan hirveet kännit ja sitten olla taas pitkän aikaa ihan kuivin suin. Mie ainakin juon alkoholijuomia maun vuoksi: viini on niiin hyvää! ja niinpä mulla onkin oikeastaan aika eurooppalaiset juomatavat: usein ruokajuomana viini, eikä se tarkota sitä että sitä pitäisi ittensä humalaan juoda. Lasillinen korostaa ihanasti ruuan makuja ja jälkkäriksi puolikas kera tumman suklaan, nam! Nykyään ehkä kerran, pari kuussa humalaan asti, mutta silloinkin viinin voimin, jolloin lopputulos ei ole niin katastrofaalinen kuin tää mennyt tuksu-viikonloppu...;)

   Poista
 4. Video oli kiinnostava. Yritin päässäni pohtia mikä toisen arjen tarkkailussa on niin hirveän kiinnostavaa. En osaa määritellä! Tykkäsin erityisesti työmatkastasi, jossa näki vähän kaupunkia ja metroa. Ja siitä kuinka yritit saada mehupulloa auki ja jonka Mikko sitten avasi. Aaaww, miehet on ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos :D Ite vähän järkytyin siitä kuinka masentuneelta näytän aamutoimissani...

   Poista
  2. Ja kai se on jotenkin kiintoisaa vertailla itseään muihin, tai sellainen tapa ihmisillä vaan on. On mukava löytää toisista yhtäläisyyksiä ja toisaalta mielenkiintoista löytää eroavaisuuksia - sitähän voi vaikka oppia jotain: haa, noinkin voi tehdä!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>