maanantai 10. maaliskuuta 2014Aika monta ilonaihetta


1. Kamera saapui!

Tai siis ensin saapui kamerapussi:

... mutta heti seuraavana päivänä kamera, jonka korkkasin ottamalla ensin kuvan kamerapussista ja sitten itsestäni.

 
Kamerapussissa on pitkä hihna, jonka ansiosta voin vastaisuudessa roikottaa hämärissä tilanteissa kameraa kaulassani suojassa.

 
 
Sama malli ja sama väri, eikä edes paljoa halvempi ollut kuin edeltäjänsä. Mutta kun on kerran omistanut vihreän kameran niin hankalapa siitä on esim. hopeiseen palata.

 
2. Sää ja haloo

 
Ai että kun on nättejä päiviä ollunna tässä. Aurinkokin paistelee niin mukavasti. Töihin mennessä on suorastaan kuuma - töistä lähtiessä toisaalta pimeää ja koleampaa, mutta komeita haloja ovat katulamput luoneet.


3. Ystävä kallis

 
Kun makasin nilkka turvonneena kotona, kykenemättömänä liikkumaan ja vieläpä ikävänlainen darra päällä, ilahdutti Miia tulemalla kylään. Eikä siinä kaikki, toi minulle vieläpä Bionaden ja tulppaaneita! Aaaww!


4. Vuokralaiset

 
Siinä se on! Ekaa kertaa meillä on Berliinissä sillälailla virallinen koti, että ihan ollaan päävuokralaisia myö itte. Aivan ihanaa!

 

5. Paraneminen 

 
 
Meitsi kävelee taas normaalisti, uujee! Ihan suoraksi ei nilkkaa vielä pysty taivuttamaan eli joogaamaan ei täpöllä vielä pääse, mutta varmaan pian! Eilen uiskentelin vähän puolentoista jalan + kahden käden taktiikalla.


6. Hitsin mukava kotiasu

 
Kun en kerran olen voinut joogata, niin olen pitänyt joogahousuja kotosalla ja hitto että on mukavat housut! Niihin kun vielä yhdistää tosi miellyttävän topin ja oikeen kivantuntuisen pusakan niin kylläpä on kertakaikkisen mukava olo!

 
7. Muistot

 
 
Tämä tuli viikonloppuna vastaan. Ihan hillitöntä! Mikon äiti joskus vuosia sitten huomasi kyseisen jutun Savon Sanomissa ja otti talteen.  Joo, olen syntynyt Pielavedellä, mutta ei minulla mitään Alise Wonderland -yhtyettä ole koskaan ollut, enkä noilla nettisivuilla, (jotka väsäsin KyAMKin ekaluokan jollain kurssilla ja jotka sisälsivät maalauksiani, runoja ja lyriikoita), itseäni miksikään laulajaksi muistaakseni tituleerannut.


8. KEVÄT

 
 
Näin pihalla kukkasia ja otin heti oitis niistä kuvia! Jee! Uudella kamerallani - jeejee!Translation: So very many things to be happy about:
- got my camera and a little camera bag. Now I can hang the camera around my neck in the future if I'm in a state of possibly losing my precious. 
- Oh the weather has been soo nice. And it is spring! Look!
- I have such a dear friend, who came to visit me when I could just lie at home with my twisted ankle and quite a hangover. She even brought me a bionade and pretty tulips! Thanks Miia!!
- Yes, there it is, our rent contract!
- I can walk normally again. Some yoga moves aren't quite possible yet, but I'm getting there soon! Yesterday I did a bit of swimming using 1,5 legs and 2 arms.. :)
- I have been wearing my yoga pants at home and oh boys how comfortable they are! When I combine them with a comfortable top and a sweater I'm all comfortable, yeah!
- Funny memories

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>