keskiviikko 12. maaliskuuta 20145-vuotisjuhla


Hei! Tajusin juuri, että Kameleontti täyttää tänään vuosia: täsmälleen viisi vuotta sitten ilmestyi ensimmäinen postaus! Tajusin, koska olin päivän kalenteriin merkinnyt.

 
Joten Prost!

Juhlapäivän kunniaksi laitanpa ykskaks-yllättäen vaatimattoman arvonnan pystyyn! Osallistua voit vastaamalla kysymykseen:

Mikä on kaikkien aikojen lempipostauksesi Kaunis Kameleontti -blogissa?

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen. Kommenttiin voi toki liittää myös ruusuja, risuja, juttutoiveita ja -ehdotuksia, muita huomioita tai vaikka terveisiä. Kaikkien vastanneiden kesken arvon voittajan, jolle lähetän huolella ja rakkaudella valitsemani postikortin :)


Translation: Hi! I just noticed someone has birthday today! Yep - exactly five years ago I wrote my first entry in this blog. To celebrate I'm going to organize a little lottery! To participate, please leave a comment to this entry with a reply to question: "what is you all-time favorite entry in this blog?". The winner will receive a postcard from me, chosen with love and care :)


12 kommenttia :

 1. Tutkimisen ja pohdiskelun jälkeen totesin että lempipostaukseni on tämä:
  http://kauniskameleontti.blogspot.fi/2010/08/pari-hametta-ja-viinia.html

  Koska :
  1) Olen käsillätekijä ja kaikenlainen tekeminen kiinnostaa, myös muiden tekeleet. Äkkiä huomasin kaipaavani myös tuommoista kietaisuhametta kesäksi!
  2) Nuo kolme ylintä kuvaa ovat tosi kauniita ja harmonisia. Muistutat jotain siroa pihlajapuuta! : D
  3) Punkku on hyvvee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1) Tarvisinkohan minäkin uusia hameita kesäksi! Todellaki! Nyt ois hyvä sauma kaivaa ompelukone esiin viikonloppuna :)
   2) Kiitos!! <3 Pihlaja on kaunis puu.
   3) No on!!!!

   Poista
 2. Hmm, valitettavasti löysin blogisi vasta jokunen aika sitten, mutta se video jonka postasit hetki sitten oli kyllä mahtava! Se tulee ensimmäisenä mieleen kun lempparia mietin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Videopostauksia on luvassa lissää! Nimittäin itse arvonta on suoritettu videona.

   Poista
 3. No kaikkien aikojen paras postaus on tietysti, Tietysti: Näytän hyvältä ilman paitaa vol. 2. Ja se tulee olemaan paras, kunnes jonain kauniina päivänä ilmaantuu Episode 3: ilman käsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan sivetönää en voi lentää ja kädettömänä en voi päivittää blogia!

   Poista
 4. Onnea viisi vuotiaalle blogille! :) Mä tykkään katselle ihania kuvia berliinistä ja tälläiset puistokierrokset näyttää mukavilta. Selailin sun Berlin Tipsejä vähän ja tässä ainakin yksi sellainen postaus: http://kauniskameleontti.blogspot.de/2013/09/maurin-paivan-kavelylla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina joskus mietin, että kiinnostaako ketään tommoset maisemakuvat, mutta kiva, jos :)

   Poista
 5. Onnittelut multakin 5 vuotiaalle :) Mieleen mulla on painunut kaikki hiuksista ja taiteista ja vaatteista olevat blogipostaukset. Jokaikiseen asuäänestykseen oon osallistunut ja oon kade kuinka monipuolinen pukeutumistyyli sulla on :) Muistan myös tarinat kun sun sisko on ollut käymässä teillä. Kaikki illanviettojutut.. Voi voi.. sekaisin tässä päässä mutta ah niin mielenkiintoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Siskoseikkailua on taas jokusen viikon päästä tiedossa ;)

   Poista
 6. Onnea blogille ja sinulle kun olet jaksanut blogata jo monta vuotta! :D

  Näin äkkiseltään tuli ekana mieleen tämä postaus:
  http://kauniskameleontti.blogspot.de/2014/03/arkeenaa-ja-sunnuntaina.html
  Koska videooo! Miksi lie muiden ihmisten normi elämää on niin kiva kyylätä. Mutta erityisesti tykkään siitä, että sun tyyli on niin värikäs. Rakastan niin värejä, ne piristävät harmaata arkea ihanasti. :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>