tiistai 25. helmikuuta 2014Niin minusta tuli se - Alise


Pitkiksi kiemurrelleet hiukset saivat uuden värit, jotta olisin oma itseni.

 
 
Sopikoon minulle kuinka hyvin tahansa oma värini, niin en minä nyt vaan jaksanut tuota niin kovin tylsää sävyä. Nyt tuntuu taas omalta, niin kuin jokin mytty sisälläni olisi auennut ja minut vallannut hyvä energia. Ja eikös sitä loppupeleissä silloin ole kauneimmillaan, kun on sinut ulkonäkönsä kanssa?


Translation: I don't care how well my original dark hair color suits me - It didn't make me happy, so I dyed my hair (back to) turquoise. Feels so light and fresh and energetic. And isn't that exactly what makes you beautiful - feeling good in your skin and confident about your looks?

14 kommenttia :

 1. sun hiukset ei ollu vielä valmiit asettumaan aloilleen! tulee niin hyvä energia tästä blogista, inspiroituu! T. Kulahtanut kotiäiti kati;):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä saa noin kivan väriset? Ihan joku shokkiväri?

   Poista
  2. La Rich'en Directions - turkoosi. Kyllähän se pesujen myötä haalistuu, mutta oon ollut huomaavinani, että tummat vihreät ja turkoosi pysyy jotenkin paremmin. Plus meikä pesee hiukset about joka neljäs päivä.

   Poista
 2. Wow, nyt on pakko sanoa vaan, että wow! En yleensä syty värikkäille hiuksille vaan suosin luonnollisia sävyjä, mutta sulla on päässä nyt niin kaunis sävy, että ihan sykähdyttää ja kunnolla. Wow!

  VastaaPoista
 3. kaikille ei sovi luonnolliset sävyt luonteesee, ja on kivaa että värikkäät ihmiset piristää maailmaa. - mini

  VastaaPoista
 4. Olet ilmeisesti aika paljon kokeillut erilaisia hiusvärejä, niin osaatko kertoa, mikä väri on paras, jos haluaa pysyvän tummanvihreän? Olen toistaiseksi käyttänyt Crazy Color-värejä, mutta ne haalistuvat ihan naurettavan nopeasti pois. Minulle on suositeltu Elumenin värejä, mutta haluaisin vielä kartoittaa muitakin vaihtoehtoja, koska ne tulee postikuluineen 2x kalliimmaksi.
  Googlailin noita La Rich'en värejä ja niitä sais edullisemmin, mutta onko niistä mihinkään? Minä haluaisin, että väri olisi koko ajan tumma ja haalistumaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei suuret pahoittelut että vastaamisessa on kestänyt - olin tyystin unohtanut! Valitettavasti en kuitenkaan osaa liiemmin auttaa. Itse käytän Directionseja eikä muista shokkiväreistä ole kokemusta ees. Ne kyllä haalistuu pesujen myötä, mutta toisaalta pidän siitä haalistumisesta + pesen hiuksiani harvoin, ehkä 1,5 kertaa viikossa keskimäärin.

   Poista
  2. Se noista piti vielä sanoa, että purkissahan lukee, että tyyliin samantienkin voi huuhtaista pois, mutta itse annan vaikuttaa kolme varttia ainakin aina. Oon myös huomannut, että kun pysyttelee samassa värissä niin se ei haalistu niin helposti mitä useamman kerran värjää.

   Poista
 5. Minäkin muistin nyt vasta tulla katsomaan, oletko vastannut, ettei haittaa ollenkaan että kesti (:
  Kiitos vastauksestasi kuitenkin! Ehkä ostan yhden purkin Directionseja ja katson, onko ne parempia. Olen antanut CrazyColorienkin vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin, vaikka ohjeen mukaan varttikin riittäisi. En tiedä, onko sillä vaikutusajalla väliä, mutta voipa ainakin hyvällä omallatunnolla vältellä ikäviä velvollisuuksia värin vaikuttamisen ajan :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>