sunnuntai 1. joulukuuta 2013Thanksgiving vol. 1


Meidät oli kutsuttu torstaiksi viettämään amerikkalaista kiitosjuhlaa. Koska Mikon piti tehdä töitä, nappasin mukaani Aleksin ja sit myö mentiin.

Olipa ihan mahtava dinner party! Oli taivaallista ruokaa, hurmaavia persoonia, fantastisia musiikkiesityksiä ja jopa hyvinkäyttäytyviä lapsia.

Herkkuja oli tarjolla nii paljon, ettei kaikkea ollut mahdollista maistaakaan. Lautaselleni kasasin tofu-kalkkunaa, tavallista kalkkunaa (joka itse asiassa ei ollut kyllä ihan tavallista, vaan luomu-kalkkunaa, joka oli valmistettu tieteellisesti parhaaksi todetulla tavalla - lopputulos oli paras kalkkuna ever! taivaallista tavallisen sijaan siis), bataatti-saksanpähkinäjuttu, tulista linssisalaattia, jotai keltaista jalapenopitoista, valkosipulileipää, paahdettua kurpitsaa ja kaiken kruunasi karpolokastikkeena nauttimani jonkinsortin kirsikkakiisseli :D. No sama se mitä se oli, toimi aivan mahtavasi kaiken kanssa! Jälkkäriksi pekaanipiirakkaa ja kurpitsapiirakkaa.

Viiniä oli tarjolla monenmonta pulloa, eikä lasi ollutkaan missään vaiheessa tyhjä. Jossain vaiheessa oli jopa toisessa kädessä bloody mary.

Piirrettiin seinään Suomi ja kuinka random-juttu: muuan ulkomaalainen mies tunnisti Kouvolan! Sanoi viettäneensä siellä pari viikkoa. Mm. Mutteri oli tuttu paikka.

Oli niin mukavaa, että aikakin ihan humpsahti. Yhtäkkiä kello oli kaksi, vaikka juhlien piti loppua yhdeltätoista. Äkkiä taksi alle ja kotiin nukkumaan, että pystyi heräämään seuraavana aamuna töihin!

Uusi mekko sai paljon ihastelua osakseen. Puin sen kaveriksi mustan topin, keltaisen alushameen, musta-harmaat pitkät ruutusukat ja mustat legginsit.

Tänäiltana tiedossa toiset Thanksgiving-juhlat!


P.S. Hyvää joulukuuta ja ensimmäistä adventtia! Mietin jaksaisinko tänä vuonna pitää joulukalenteria. Päädyin videoiden sijasta kuvakalenteriin: joka päivä pieni pala joulua luvassa osoitteessa alisenjoulukalenteri.blogspot.com


Translation: On Thursday my American friends were hosting a little Thanksgiving potluck -party. Oh boys, what a great party it was! House full of interesting and fun people, tables full of amazing food, awesome music performances, lots of wine, and even kids were behaving well :) We had such a great time we didn't even realize it suddenly was already 2 am, so we decided to take a taxi home to get some sleep before going to work the next morning... I wish it was Thanksgiving everyday, oh hey, today we have another thanksgiving party to attend, yeah! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>