sunnuntai 15. joulukuuta 2013Joulumieltä metsästämässä


Pahoittelen etten ole kirjoittanut yli viikkoon, mutta kun ahistaa / on ahistanu, eikä tämä blogi ole semmoista varten. Ja sitten haluan tähän samaan hengenvetoon todeta vielä, että ei tunnu kovin jouluiselta, kun ulkona vaan on sumuista ja sateista. Näin, siihen jääköön negatiivisuus - kerron mielummin kuinka olen ollut etsimässä joulumieltä.

 
Käytiin Rotes Rathausin joulutorilla Katrin ja Mikon kanssa. Se on mukavan perinteikäs joulutori Tv-tornin takana. Minusta olisi ollut kiva, jos meillä kaikilla olisi ollut tonttulakit ja oltaisiin keksitty johonkin joululauluun koreografia ja sitten oltaisiin videoitu se ja laitettu nettiin! Ehdotus sai puolittaisen kannatuksen. Ajan, ja ehkä vähän energiankin, niin ja niiden lakkien puutteen vuoksi ei videota kuitenkaan syntynyt. Ylläolevassa kuvassa peilin alla komeilevat tupsupipot olisivat nekin olleen ihan varteenotettava vaihtoehto tonttulakeille. Ei kuitenkaan hankittu.

 
Aasia piti käydä ehdottomasti moikkaamassa. Tai sen takalistoa, kun ei suostunut kääntymään.


No sitten muutama päivä myöhemmin suunnattiin työporukalla töiden jälkeen samalle torille virkistäytymään glühwein-terapian merkeissä.

 
 
Mietittiin kumpi on parempi foto-sana, luumu, vai scheiße:

 Photo: Tanja
 Photo: Tanja
Parin glühweinin jälkeen alkoi tehdä mieli jotain muuta, ja kekkasin, että voisin kysäistä sattuuko kojusta löytymään jotain piparminttu-alkoholia kaakaon sekaan. Löytyi! Jee!

 
Oli taas niin kivaa, että nukkumaan meneminenkin meinasin vähän unohtua. Tilattiin pitsaa puolenyön jälkeen ja joskus kolmelta lähetti taisi vihdoin saapua...

Seuraavana päivänä pirtsakkana ja virkistyneenä töihin:

 
 
Viikon vikoilla tunneilla vähän askarreltiin työnteon lomassa. Tanskalainen kollega opettii meitä taittelemaan komean joulutähden. Katso lopputulos joulublogistani ;)

 
Tuota oli tosi kiva tehdä! Ajattelin, että voisin tänään koittaa tehdä uuden. Pitää vaan tosi tarkkaan mitata neljä samankokoista suikaletta. Lisäksi tänään on se päivä, jolloin aion soittaa ja laulaa kaikki joululaulut, joiden nuotit omistan. Viikon päästä ollaan jo Suomessa!


P.S. läppärin kansi:

 

Translation: Apologies for being so quiet lately, but I have been feeling a bit distressed and down, AND this blog is not about those things. Anyways, Christmas is almost here and we got no snow, so I have been forced to search for the Xmas spirit elsewhere, like on Christmas Markets - glühwein & hot chocolate with mint did their thing - next day I went to work very relaxed.. ;) I learned to fold Danish Christmas stars, which was so fun I want to try that again today! On top of that my plan is to play and sing all the Christmas songs I have notes for. Christmas is coming, that's the fact. With or without snow.

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>