sunnuntai 10. marraskuuta 2013Omakuva


Jokunen viikko sitten sain vihdoin aikaiseksi maalata jotankin tuohon parvekkeen kaiteeseen.  Siinä kun on sellainen valkoinen tila möllöttänyt Katrin maalaamien kasvien ja aaltojen välissä. Ei minulla sen kummempia suunnitelmia ollut kuin naishahmo ja paljon hiuksia. Enpä juuri hahmotellutkaan, kun kivempi vaan ottaa sivellin käteen ja katsoa mitä syntyy.


 
 
 

Ja tämmöinen syntyi. Selkeästi kuvastaa senaikaisia niskakipujani sekä hiuspohdintojani. Mietin, että kun mulla yleensä on tapana tulkita teoksiani vasta jälkeenpäin -siis maalata ja vasta kun teos on valmis, saa se merkityksen - niin voiko tätä millään tapaa kutsua taiteentekemisesksi? Terapiaahan tuo.


Translation: I painted a picture, just when it was finished I realized what it means - I have been having pain in my neck and also thinking a lot what to do what my hair. My way of painting is mostly that I just paint and when the work is finished I can tell what it's about. That makes me think if that can be called making art at all? Isn't that rather therapy?

6 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>