torstai 17. lokakuuta 2013Oleellisinta syksyssä


Minulla on kaksi ystävää nimeltänsä valo ja ravinto. Ilman niitä ei kyllä syksystä tulisi mitään. Meinasi jo veto vallan hiipua tästä tytöstä, kunnes muistin ottaa kirkasvalolamppuni taas esille. Asettelin sen nätisti keittiönpöydälle itseäni energisoimaan ja Mikkoa häiritsemään (kutsuu lamppua nimellä "häikäisy"). Lamppu on ihan must juttu minulle, kun töistä tullessani on jo pimeää ja viikonloput menee usein muissa puuhissa kuin päiväsaikaan ulkoillessa. En näen aurinkoa en. Mutta kirkasvalolamppua loipotan aamuisin eväitä tehdessäni, meikatessani ja teetä juodessani. Toimii!

Toinen hyvä juttu on, että olen alkanut kokkailemaan ja leipomaan tarkoin harkittuja juttuja vähän useammin. Punaviiniä voisin juoda vissiin pullollisen per ilta (joskin tyydyn lasiin, pariin). On se vaan niin hyvää! Hirveät himot. Napsin terveellisiä herkkuja, kuten tummaakin tummempaa suklaata dipattuna maapähkinävoihin. Uu nam! Enkä syö yksin. Käytiin singaporelaisessa ravintolassa Mikon tädin ja miehensä kanssa syömässä. Otin kerrankin  jotain mikä ei sisältänyt kookosta tai pähkinöitä ja se oli hyvää! Tiistaina juhlittiin Berliinissä olomme 6-vuotisjuhlaa ystäväpariskunnan kanssa. Kokattiin kasvisruuaksi mustapapupihvit, riisiä, sienikastiketta ja jugurttidippiä. Huuhdottiin alas hunajaviinillä.

Toinen himon kohteeni on punajuuri! Tein taivaallisia punajuuri-bruchettoja ja toisena iltana punajuuri-suklaakakkua. Reseptejä on siis lähitulevaisuudessa tulossa ruokablogini puolelle.

Matkablogiini lisää matskua kerätäkseni lähden viikonloppuna pyörähtämään Prahassa! Kivaa. En olekaan käynyt Tsekeissä. Enkä paljon missään muuallakaan. Praha-tarinaa odotellessa (ennen kuin siihen päästään, pitää vielä purkaa loput kesäisestä Suomi-reissustani blogimuotoon), käykää vaikka lukemassa kuinka juoksin koulun ympäri alasti.


Translation: I simply couldn't survive the fall without my magic light and some good (self-made) food. And some exciting moments such as traveling to Prague for the coming weekend! Nice!

2 kommenttia :

 1. Oi punaviiniä, kyllä! Se on kyllä niiiiiin pimeiden syysiltojen juoma.
  Ja toinenkin himotukseni esiintyi kuvissasi; banaanilastut! Nam nam. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaanilastuihinkin kivan twistin toi maapähkinövoihin dippaaminen :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>