tiistai 17. syyskuuta 2013Odotus ja palkinto - Ylikierroksilla ja alikierroksilla


Olen ollut vähän kirjoitussolmussa - ehkä olen vieläkin. Koitetaan silti. Mikko oli kokonaiset kolme viikkoa jossain metsän keskellä mukana leffaproduktiossa. Kokonaiset kolme viikkoa! Sinä aikana pystyttiin pitämään yhteyttä vain muutamien tekstiviestien välityksellä, kun ei kai siellä mitään kenttääkään ollut. Loppumetreillä kuulin armaani äänen puhelimessa ja itkuhan siitä syntyi. Ajatella, että noista kolmesta viikosta vieläpä yhden olin kipeänä, jolloin istua tapitin ihan yksikseni kotona vaan. (Onneksi sentään Allu on piipahtanut pari kertaa katsomassa yhtä paheellista sarjaa kanssani :)).

Eilen poika tuli kotiin! Vihdoin viimein, aijettä miten mukavaa! Kuvaukset jatkuvat vielä tämän viikon Berliinissä, joten eipä tässä nyt hirveästi nähdä vieläkään, mutta saapahan nukkua Mikon kainalossa sentäs. Leffa kertoo kuulemma koirasta ja ystävyydestä ja se on hauska. Kai siinä ollaan metsässä kanssa. No, joskus alkuvuodesta sen sitten näkee ensi-illassa.

Siinä Mikkoa ja tevehtymistä odotellessa olen mm. lakkaillut kynsiäni:


Juonut vissyä:


Naamioitunut ja yrittänyt syödä yhden jääkaappiin jääneen Mikon jugurtin, koska huomasin parasta ennen -päivän lähenevän:


Oli se oikeastaan ihan hyvää! Tein siitä vähän omanlaiseni kuitenkin heittämällä joukkoon paahdettuja auringonkukan siemeniä:


Olen katsonut kaikki kolme kautta Mirandaa (siinäpä vasta hauska sarja!), koska työkaverini suositteli sitä minulle reilu vuosi sitten...:


Olen lipitellyt paljon teetä:


Katsellut ympärilleni ja jumittanut:


Juonut paljon viiniä ja ottanut lisää viiniä mukaani kun menin taannoin Allun kanssa ulos. Oltiin menossa Stonedriftersien keikalle, mutta ei ehditty nähdä eikä kuulla yhtään biisiä. Ehdittiin kuitenkin näkemään kavereita, vaihtamaan kuulumisia ja juomaan sitä viiniä.

Oli siellä joku näyttelijäkin, joka oli myös oinas horoskoopiltaan. (Huomaattekos miten hienosti hiusvärini on haalistunut pesussa - nyt on liukuväri vihreästä punertavaan.)

Valvominen ja tupakointi on aiheuttanut minulle päänsärkyä:

En haluaisi kännitupakoida. Kuinka sen voi lopettaa?

Loihdin itselleni mahtavinta lohturuokaa:

Se on kanasalaatti avokadolla, tummilla rypäleillä, keltaisella vesimelonilla, yrttisillä fetapaloilla ja paahdetuilla auringonkukansiemenillä ja se on mahottoman nam!

Jälkkäriksi Bionadee ja frozen juguu:


Sit miä menin takasin töihin ja pääsinkin tekemään vähän erilaisempia hommia, mistä oon varsin innoissani ja mielissäni! Kyllä nyt taas kelpaa: on Mikko, on ruokaa ja juomaa ja on uusi työnkuva!


Translation: I have been waiting whole 3 weeks for Mikko to come home. He is working in a movie production that has been filmed in a middle of a forest. This last week they are filming in Berlin, so yesterday I got him back! Aaaw, so lovely. But back to the waiting part:
 •  I made my nails, put a beauty mask on, ate Mikko's yoghurt because it was going to expire (put there some roasted sunflower seeds to make it more suitable for my taste). 
 • Watched all the three seasons of Miranda because a colleague recommended it to me over a year ago. What a fun series!
 • I drank some wine and took more wine with me when I went out with Aleksi to see Stonedrifters play (that part we missed...) and see friends. 
 • There was also some actor whose astrological sign was Aries - just like mine! 
 • I have been staying up too late and smoking too many cigarettes (how to stop drunken smoking!?) which has lead to a headache or two. 
 • Gladly I know the tricks to feel better: deluxe salad, Bionade and frozen yoghurt.  
At work I have now new tasks, what I'm very excited and happy about!

2 kommenttia :

 1. Ihanaa, että Mikko-murumme on jälleen "elossa". Ihanaa huomata, kuinka rakas ja tärkeä on on sinulle, rakas Alise :) Ihan äidin/anopin sydäntä lämmittää.
  Haleja ja terkkuja meidän yhteiselle rakkaalle Mikolle :)
  Kaisa

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>