torstai 5. syyskuuta 2013In Finnish the word for throat and cucumber is the same


Anteeksi hiljaiseloni. Tässä on ollut vähän kaikenlaista, enkä ole tekemisiltäni joutanut:

 
Olen tanssinut auringon kanssa. 

 
Ja sitten tanssinut kuntosalilla (ote päiväkirjastani - kirjoitin kotiintulomatkalla, jolloin olin vielä hieman tuohtunut, mistä johtunee karkea kielenkäyttöni, jota jälkeenpän pahoittelen):

Terveisiä saatanalliselta aerobictunnilta. Valitsin tunniksi kaikille sopivan, simppeliksi luonnehditun Aerobic 1:n. Vielä mitä! Ihan helvetin vaikeat askelkuviot ja rytmitykset - muistutti lähinnä jotain modernia balettia ja showtanssia. Tällä kertaa meinasi itku tulla vähän eri syystä kuin viimeksi. Tai no niin, tippa linssissä siellä h-moilasena teinkin omiani ja kiroilin suomeksi.

Mulla oli suunnitelmissa aerobicin jälkeen jäädä vielä vatsa-reisi-pakaraan, mutta oli varpaista ikävästi nahkat lähteneet kaiken sen perkeleen pyörähtelyn takia. No, jäin silti. Ilokseni huomasin, että tuntia tuli pitämään tämä sama tiukkapyllyinen pikkumies. Aloitettiin tunti tekemällä kyykkyjä (inhoan kyykkyjä jo senkin takia, että polveni toisinaan saattavat kiukutella). Tehtiin niitä vielä vartin kuluttuakin, joten lähin menee. Painelin suoraan suomalaiseen saunaan omien löylyvesieni kera ja kotiintulomatkalla ostin kiskalta kaljan. (Sellaisen mämminmakuisen alkoholittoman, mutta kuitenkin!)


P.S. Tuli mulle vähän parempi mieli kun eräs mies (kanssa-aerobiccaaja) tuli tuntien välissä rohkaisemaan, että eka kerralla voi tuntua vähän hankalalta, mutta miä kuulemma vedin tosi hienosti - mukaan vaan ensi kerrallakin. Sanoin harkitsevani (as if...!)

Lueskelin jälkeenpäin tuntikuvauksia ja olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että lukujärjestykseen on päässyt painovirhe-paholainen ja meikä oli aerobic 2 -tunnilla, joka koostuu haastavista koreografioista. Seuraavana yönä heräsin varvaskipuun, enkä pystynyt menemään seuraavana päivänä töihin, että sellasta...

 
Perjantaina linkuttelin Ikeaan. Matkalle ostettiin pikkupullot skumppaa. Se helpotti vähän jännistystä ja ahdistusta siitä, kun ei koskaan tiedä mitä kaikkea sieltä lähtee mukaan. Tällä kertaa tein hyvin ja ostin vain tarpeellisuuksia: metallisen tiskitelineen (ne puiset menee samantien rikki), mustan läppärituen (kirja läppärin alla ei ole ollenkaan niin näppärä), mustan Lack-pöydän edellisen kädenväännössä hajonneen tilalle ja ihanan metsänvihreän maton, jota katselin jo vuosi sitten.

Photo: Aleksi
Lauantaina käytiin kirpparilla. Oli varsin mukavaa käydä Frankfurter Torin Humanassa pitkästä aikaa. Tein kivoja löytöjä. (Voisin esitellä tässä lähiaikoina kunhan saan kuvattua.)

 
Alkoi sataa, joten pysähdyttiin drinksuille Indian matkallamme.


 
Uudet hiusvärit rivissään! Olisin halunnut keltaisen sijalle alpine greenin, mutta sitä ei ollut. Tokana vaihtoehtona turkoosin, mutta eipä ollut sitäkään. Niinpä sekoitin puolet tummanvihreästä keltaiseen, jotta saatiin kolmea eri vihreää, joita henkilökohtainen kampaajani sitten lätki toiveideni mukaan satunnaisessa järjestyksessä hiuksiini.

 
Photo: Hanna
Uutta tukkaa lähdettiin esittelemään kaverin synttäribileisiin, jossa...

 
puhuin suomea saksalaisten kanssa,

 
bongasin melkoisen tatskan

 
ja kuuntelin sellomusiikkia.

Matkamme jatkui Zur Quelleen. 

 
Siellä arvatenkin lauleskeltiin (vaikka ei olisi saanut, kun muuten tulee poliisit).

Photo: Hanna
Pelasin myös noppaa. Ja join kaljaa ja niin siinä taas kävi, että ihan yks-kaks-yllättäen alkoi aamu sarastamaan. Tuli kiire kotiin, jossa minua odottikin ihana uusi mattoni.


 
Iltapäivällä herättyäni valmistin itselleni hyvin epä-alisemaisen aamiaisen:

 
Pekoni on tosin kevytkinkkua, mutta kuitenkin aika raskasta settiä oli.

 
Maanantaina tulinkin sitten kipeäksi. Lähdin kesken työpäivän kaupan kautta kotiin. Kävin haalimassa itselleni paranemispaketin:

 
Ostin myös joitakin random-juttuja - kipeänä mulle tulee erikoisia mielihaluja:

 
Pähkinävanukas pähkinävaahdolla - oli kyllä hyvää! Tuoreet viikunat kiinnittivät myös huomioni. Ostin naamioita, mutta niiden käyttämisestä voi tällä hetkellä vain haaveilla - sen verran räkäistä on meininki kasvojen seudulla. P.S. Paahdetun mantelin ja vaniljan makuinen yrttitee on hirmuisen hyvää vaikka siihen laittaisi Carmolista.

Well, kuvittelin, että tässä sitä nyt kaikki poppakeinot otetaan käyttöön ja hoidetaan tyttö kuntoon, mutta kuinkas kävikään: keskiviikkona takaisin töihin. Parin tunnin päästä pois sieltä. Kävin kurkku-nenä-korvalääkärillä, joka tutki minut tarkkaan ja kirjoitti viikon saikkua. Koitin kyllä vähän ehdotella, että parikin päivää saattaisi riittää, mutta ei kuulemma riitä. Blah!

 
Tässä on nyt siis luvassa kokonainen viikko kotona jumittamista tiedossa. Eikä siinä kaikki: täten tulen missaamaan firman mielettömät kesäjuhlat, Apulannan keikan Berliinissä sekä Fuck Paraden. Ei suinkaan harmita. No, onneksi on tv-kaista ja voin katsoa laatuviihdettä, kuten julkkis-BB:tä.


Translation: Wellwellwell, sorry I have been a bit quiet lately, but I have been busy doing the following:
- Dancing with the sun and dancing in a gym. I thought I participated Aerobic 1 course but obviously I went to Aerobic 2 class, where the choreography was horribly difficult and looked more like modern ballet and show dancing.  After all that twirl dancing the skin of my toes ripped off - how nice. I woke up in the middle of the night because of the pain and couldn't walk the next day...
- Limping to Ikea to buy ONLY the things I needed to buy! Go me!
- Going to Humana at Frankfurter Tor after couple of years break. Found some pretty things I will show you in the near future.
- Choosing and buying new hair colors.
- Having drinks for lunch, because it started to rain.
- Changing my hair color, drinking wine.
- Going to a birthday party where I spoke Finnish with German people, saw quite some tattoos and listened to cello music.
- Continuing the night in da Quelle, where I sang a lot, drank a lot and played dice games until it was morning, time to head home and say hello to my new wonderful rug.
- Having a breakfast that is untypical for me.
- And last but not least getting ill. I really tried my best to get over with this disease in a couple of days, but it didn't work this time - doctor told me to be on sick leave at least for a week - how nice... I wouldn' even have wanted to participate our mega summer party @ work, a Finnish rock band Apulanta's gig in Berlin or Fuck Parade! Aaargh!


4 kommenttia :

 1. ha ha, ai no hyvä, nyt taisi vihdoin selvitä sen tapahtuman nimi jossa porukkaa kulki ja humppasi ja tanssasi teknon tahtiin mm. friedrich- ja torstrassea pitkin tuossa taannoin. Ihmettelinkin..

  Ps. älä viitti murjottaa naama noin pahasti mutrullaan. Näytät ihan joltain perus-Oululaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fuck parade on kerran vuodessa. Viime vuonna tais kyl olla elokuussa. Tänä vuonna reittikin on vähän eri.

   P.S. Jepjep, koitetaan. Happy thoughts ja sillee. P.S.S. Mitäs vikaa perus-oululaisissa on? :)

   Poista
  2. Taannoin = pari vuotta sitten elo/syyskuun kieppeillä.

   P.M.M.P ne näyttää murjottavilta sinuilta 365/12/24/7. Tai en tiedä, kerran vaan kävin enkä toiste mene.

   Poista
  3. Aijaa, no sit se on hyvinkin voinu olle se.
   Mielenkiintosta! - miä en ole kyllä käynyt, vaik oisin kyl halunnu!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>