maanantai 5. elokuuta 2013Toinen lomapäivä - lauantairetkellä


Seuraavana päivänä heräiltiin mukavan ajoissa ennen puoltapäivää, sillä oltiin ihan hyvissä ajoin käyty kuitenkin nukkumaan. Toisaalta Mikko sanoi, että käytökseni perusteella oli veressäni vielä aamulla alkoholia - olin kuulemma liian energinen. No niin tai näin, niin sillä energialla väsäsin meille aamiaiseksi herkkumunakkaan.

Photo: dad 
Siihen tuli selleriä ja kevätsipulia, yrttejä, juustoja ja yrttirahkaa ja siitä leikattiin siivuja paahtoleivän päälle! Aamiaisen aikana tehtiin suunnitelma päivän kulusta. Ilma vaikutti hienolta, joten päätettiin lähteä Marzahnia kohti maailmojen puutarhaan.

 
 
Pakattiin reppuun loistavat eväät (edelliseksi illaksi suunnitellun juustotarjottimen (joka jäi toteuttamatta) sisältö ja käytiin kaupasta hakemassa vielä kylmää juomaa (+ mulle kiskalta alkoholiton inkivääriolut). Sitten köröteltiin S-Bahnissa ja sen jälkeen vielä bussissa.

 
Perillä meitä odotti eri maiden puutarhoja ja mm. labyrintti! Mutta näistä lisää omassa postauksessaan.

Hyvin saatiin monta tuntia kulumaan "luonnon helmassa", kunnes oli lähdettevä takaisinpäin, meillä oli nimittäin muitakin suunnitelmia sille päivälle.

 
Seuraava kohteemme oli nähkääs planetaario! Jäätiin ihan oikealla pysäkillä pois, mutta poistuttiin tavallaan väärästä päästä laituria ja niinpä löydettiin itsemme keskeltä siirtolapuutarhoja. Käveltiin ensin väärään suuntaan, kunnes tajuttiin mokanneemme. Onneksi oli aikaa ennen näytöksen alkamista ja niinpä saatettiin poiketa vielä puutarhojen keskeltä pilkoittaneeseen pieneen biergarteniinkin.

 
 
 
Miulle mansikkaboolia!

Photo: dad
Meillä oli tuolloin muuten kovat arvuutteluleikit meneillää. Pelattiin mm. arvaa mitä mulla on kädessä -leikkiä (arvuuttelijalle saa esittää kysymyksiä, joihin voi vastata kyllä tai ei). Toinen hittipeli kehitettiin metromatkalla - jokainen ajattelee vuorollaan jotain kanssamatkustajistaan (siis meistä neljästä) ja muiden pitää arvata kuka ajattelijalla on mielessä).

No mutta juu, etiäpäin. Syy miksi haluttiin mennä planetaarioon ja nimenomaan tähän kyseiseen, oli siellä esitettävä Pink Floyd - The Wall -show. Ei huhhuh, miten siistiä! Todellinen elämys kyllä. Ja ehdottomasti suosittelen etenkin kaikille Pink Floydista tykkääville.

 
Photo: dad 
 
 
Siinä lähistöllä olisi ollut minigolfpaikka, mutta valitettavasti oltiin sen verran myöhässä, ettei enää päästy pelaamaan. Päiväsuunnitelman viimeinen osuus piti siis siirtää seuraavalle päivälle. Mutta ei se mitään. Otettiin siinä lähistöllä vielä juomat ja puitiin hiemaan kokemaamme ja näkemäämme.

 
 
Jo alkoi nälkä vähän painaa päälle. Matkattiin takaisin omille hoodeille ja käytiin syömässä. Kun ei osattu päättää pitsaa vai pastaa niin molempia:

 
Illanhämärässä heitettiin vielä jatstit lähipuistossa.

Photo: dad
 
Mikko voitti, kun se osasi puhutella noppia niin hyvin. 


Translation: Day 2 of my summer holiday. We woke up before noon, I made a nice breakfast and we headed to the Gardens of the world in Marzahn (more about that later). After several hours in a very nice and relaxing atmosphere and surroundings we had to leave the gardens as we wanted to go to planetarium to see an amazing Pink Floyd - The Wall -show. (Before that we still had a little time to walk in the wrong direction and find ourselves in the middle of allotment gardens. There was also a little biergarten that was serving strawberry bowle.) After planetarium we were hungry but couldn't decide what to eat, so we chose both pizza + pasta. Before sleeping time we played a round of Yatzy in a park.

4 kommenttia :

 1. Onks toi biergarten Grunewaldin aseman vieressä? jos ni hiihtelin sielläpäin vähän pallo hukassa ekalla Berliinin reissullani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun S Priesterweg. Noita siirtolapuutarhoja löytyy kyllä useammastakin kohtaa Berliiniä.

   Poista
 2. Sulla on ihanan persoonallinen ja värikäs blogi! Tykkäilen :)
  Käyhän kurkistamassa myös tänne:
  http://satumaailmasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä käydä kurkkaamassa :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>