keskiviikko 28. elokuuta 2013Sattumuksia ja pikkujuttuja

Eli lähiaikojen kohokohtia

Sain parissa viikossa mahaa vähän pienennettyä ja ihan sen kunniaksi olen viettänyt krapulaiset viikonloppupäiväni kotosalla elegantissa mekossa makoillen.


Ollaan kokkailtu. Uusin ihastukseni on rapsakat, yrttiset uunijuurekset minkä tahansa pihvin kera. Eilen tein lasagnea. Siihen tuli kolme levyä, kun enempää ei ollut. (Olin pyytänyt Mikkoa tarkistamaan onko meillä lasagnelevyjä, ja kun kuulemma oli niin en ostanut kaupasta. Ja olihan niitä!) Hyvää tuli kuitenkin! (Fine, se ei ollutkaan mitään tavallista lasagnea vaain munakoiso-kinkku-mozzarellaviritelmää. Laittanen reseptin ruokablogiini lähiaikoina.)


Olen kuorinut sipulia.


Mikko teki mulle pullonkorkilla hienon olympiamerkin olkaan.Onnenpäivänä harmittelin töihin polkiessani kotiin unohtunutta vesipulloa. Vaan kuinkas kävikään: työpaikalla kaikkia odotti komeat uudet vesipullot. Siniset.


Näin näyteikkunassa hienot housut.


Käytiin Berliinin laitamilla. (Ei nyt laitamilla, mutta Köpenickissä. Melomassa. Katso edellinen postaus.)


Mustasin huuleni. Ja tykkään edelleenkin epämääräisen värisistä hiuksistani, mutta olen jo päättänyt seuraavan värikokonaisuuden.


Nautittiin auringosta lähipuistossa. Viime viikonloppuna. Niin - ei ole syksy vielä ei!Tänään on aerobic-päivä. Siitä tulikin mieleeni viikon takainen sattumus (facebookista kopsattua):

Kylläpäs tein tänään uskomattoman oikean ratkaisun kun pohdin jaksanko sittenkään mennä töiden jälkeen jumpalle kun väsytti. Menin ja vitsit mikä seikkailu minuu odottikaan! Ekana osallistuin Bauch Express (vatsa express) -tunnille, jonka kesto oli 20 min. Sitä tuli vetämään joku lihaskimppu (mies) ja osallistujatkin oli jotain bodareita ja vähän olin että ee, mitä miä tääl teen. En ees pystyny tekemään kaikkia liikkeitä, mutta se mitä pystyin oli varmaan aika tehokasta. Noh, sen jälkeen jäin odottelemaan seuraavaa tunnin eli Bodyshapen (kuvaus kertoi että painoja hyväksi käyttäen lihaskuntoa) alkamista. Vähän ihmettelin mielessäni kun saliin virtasi aika mummomaista väkeä ja kaikki ottivat kengät pois. No eipä siinä, seurasin esimerkkiä, hain itselleni alustan ja otin myös kengät ja sukat pois. Juuri ennen tunnin alkua joku tyttö tuli kysymään, että täällähän se Bodyshape on? Ei ollut, vastasi mummokuoro, "jooga!". Niinpä keräsin kamani ja kipitin tytön perässä toiseen saliin. Siellä olikin vähän oikeammanlainen meininki. Jengi kasasi vierelleen painoja, steppilautaa ja semmoista. Tunnin piti mies, joka ei ollut kovinkaan pitkä, mutta vähän raskasrakenteinen ja hyvin iloinen. Laittoi hyvää musaa soimaan ja ruvettiin alkulämmittelyksi askeltamaan. Meinasi ihan tulla tippa linssiin kun oli niin mahtavaa päästä ottamaan aerobic-askeleita ohjatulla tunnilla, isossa porukassa. Ihanaa! (Sanomattakin lienee selvää että tällä tunnilla en jaksanut tehdä vatsoja enää, mutta muuten oli kivaa). 
Onnellisena siirryin tunnin jälkeen "saunaan" (Siellä siis vaan istutaan lämpöisessä huoneessa, löylyt eivät kuulu tapoihin) . Ajattelin, että käyn perussaunassa vähän aikaa istuksimassa. Seuranani oli vain pari miestä, joista toinen pongahti yhtäkkiä pystyyn ja kysyi meiltä muilta että maistuisiko löylyt! Ai maistuisko!? Hepulla oli oikein sporttipulloon naamioituna löylyvettä mukana (niin, löylyvettä, koska siinä oli jokin hyvä tuoksu, kuten Saunameisterinkin tapoihin kuuluu - tai sitten mitä lie palautusjuomaa oli, mutta hyvältä tosiaan tuoksui). Lirutteli kiukaalle puolet, otti pyyhkeensä ja tasasi ilman lassoamalla (Saunameisterin elkeet tässäkin kohdin). Siinä sitten nautiskeltiin kunnes "Toinen kierros olisi vielä". Nautittiin ne toisetkin löylyt kunnes löylymestari lähti, sanoi heippa ja toinenkin lähti perässä, sanoi että "Minunkin pitää mennä, tschüss". Hetken vielä yksiksenki makoilin lauteilla, kunnes lähdin suihkun kautta kotiin. Kotimatkalla kuuntelin Muumi-musaa. Nyt puuttuu vaan lasi punkkua, mutta koska ei oo, niin vissy 


Taidanpaskin tänään ottaa uuteen siniseen vesipullooni vähän löylyvettä messiin!Translation: 
- Since I have managed to make my stomach a bit flatter, I have spent my weekend-hangover-days at home wearing a glamorous dress.
- We have been cooking. At the moment I would just like to eat oven-roasted herb-flavored potatoes, beetroots and carrots with different kind of steaks.
- I have been chopping onions
- Mikko made the Olympics logo to my shoulder using a bottle cap...
- I saw nice leggings in a shop
- Last weekend we enjoyed the sun in a park - yep, the summer isn't over yet!
- Today I've got Aerobic-day! (and after the sports I'm going to bring my secret bottle to the sauna to toss some water on the sauna rocks - because that's what you should do in a sauna...!)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>