perjantai 16. elokuuta 2013Mitäs nyt?

Hiukset - siinäpä vasta metka juttu. Mitähän niille seuraavaksi tekis?


Toki tummaan tukkaan paluu houkuttaa sikäli, että sehän minulle vissiin parhaiten sopisi. Siinä on vaan se ongelma, että tummasta tukasta on paha vaihtaa muihin väreihin ilman blondailuja ja blondailuhan ei tee hiuskunnolle hyvää. Ja minun nyt kuitenkin tekee mieli sitä väriä vähän väliä vaihtaa.


Semmoistakin ajatusta olen mielessäni pohtinut josko vetäisi toiselle puolelle vähän siiliä. Vois olla ihan hauska. (Mutta kummalle, ja miten vähän?)


Hiuksiani ei ole leikattu yli vuoteen (sitten sen jälkeen kun rastat avattiin ja vähän latvoja siistittiin) ja siltä tuo kuontalo kyllä näyttääkin. Leikkaus tekisi varmaan terää, mutta kampaajalle en uskalla mennä, maksaakin.

Välillä funtsailen uusia rastoja, mutta enpä taida kuitenkaan siihen leikkiin ryhtyä kun nyttemmin päänahasta on tullut aika herkkä (jos on parikin hiusta liian tiukalla jossain kampauksessa niin hirveä päänsärky).

Toisaalta tää nykyinen väri on ihan hauska: haalistuneet kolme shokkiväriä, edessä kellertävä osio, josta väri on kokonaan kulunut pois ja lisäksi vielä tumma juurikasvu.


Mutta hyvähän se on jo pohtia, että mitä seuraavaksi! Mitäs mieltä arvon lukijani ovat? Nyt on nimittäin mahdollisuus vaikuttaa!


Translation: My hair at the moment. Now it's time to think the next step. What do you say? What will my next hair style be?

9 kommenttia :

 1. Etuhiukset? Ootko koskaan aatellut kokeilla esim. violettia väriä? Koitan ehdottaa kaikkea sellaista mitä et välttämättä ole ajatellut? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kauan sitten leikkasin etuhiukset, mutta ne ei kyllä erityisemmin miulle sopinu. Voishan sitä koittaa uudestaan mahdollisesti jos nyt vaikka sopiskin :) Juu oon itseasiassa ajattelu sellasta violetti-sininen-vihreä kiertoo.

   Poista
 2. http://fc07.deviantart.net/fs29/i/2009/248/b/a/Mohawk_by_drama_druid.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't get any ideas now... ;-)

   Poista
  2. Ai no siinä tapauksessa,.. katso Lady Gaga Abramovic video... katso oikein monta kertaa... ;-)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>