maanantai 1. heinäkuuta 2013Sunnuntai


Viikko sitten vietin vaikka kuinka kivan sunnuntain! Laitoin meille aamiaiseksi leipää, salaattia ja jugurttia ja katsottiin jakso Yakitate!! Japania, niin kuin meillä ruokaillessa usein tapana on. Se on animesarja, joka kertoo leivän leipomisesta.

Turkkilaista jugurttia, ananasta, galiamelonia, kirsikoita ja paahdettua mantelia. Hyvää!

Olen alkanut käyttää tuoretta minttua teen mausteena. Tuona sunnuntaina tein jääteetä inkivääri-lime-minttu Yogi-teestä, tuoreesta mintusta ja makeutin ruokokidesokerilla. Viime viikonloppuna keksin yhdistää mintun mansikkaiseen vihreään teehen. Lopputulos oli totaalinen yllätys: maistui Maraboun minttu-krokantilta ja samaa sanoi Mikkokin. Mielenkiintoista.

Aamiaisen jälkeen tein itselleni irtokarkkipussin valikoimalla nameja tuliaisiksi saadusta salmiakkilajitelmastamme, nappasin kirjan kainaloon ja siirryin lähipuistoon ottamaan aurinkoa.

Isompi pilvi peitti auringon, jolloin päätin lähteä takaisin sisälle puuhastelemaan eli harjaamaan hiukseni.

Siinä menikin jokunen tovi. Eilinen olikin sunnuntaina vähän toista maata: herättiin kuuden aikoihin, tilattiin ruokaa, syötiin ja katsottiin leffa ja mentiin takaisin nukkumaan. Oli rankemmanpuoleiset huvit lauantaina... mutta ihan sikahauskaa, röh!

Traslation: My idea of a perfect Sunday consists of a nice breakfast, going to a park to enjoy the sunlight with a book and a little bag of salmiakki and later little activities such as combing my hair.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>