torstai 18. heinäkuuta 2013Seikkailuretki noidanmökille osa 2/2


Heräsin ääniin teltan ulkopuolella ja varovasti silmiä raoitettuani havainnoin, että Camilla ja Hakon olivat jo huitaisseet oman telttansa kasaan. Huomasin myös ilman teltassamme muistuttavan saunaa. Hitain mutta varmoin liikkein sain raahattua itseni teltan ulkopuolelle, jossa ilmastointi toimi vähän paremmin.

 
Jumiteltiin tovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sarah tuli kutsumaan meidät aamupalalle, mutta koska kukaan ei tuntenut olevansa kykeneväinen syömään mitään (itsellenihän olisi kyllä maistunut, niin kuin aina, mutta en jaksanut puhua ilmaistakseni itseäni), tyydyttiin kahviin, teehen ja jääpaloihin.

Photo: I gave the camera to someone but don't remember anymore who it was
Kävin aamupulahduksella. Tuolla olin virkistäytynyt yölläkin, vaikka eipä silloin kyllä ihan mikään hellesää ollut... Vesi oli vähän jännän väristä, semmoista ruskeaa, mutta sepä johtuikin siitä, että se on pohjavettä ja Berliinin pohjavesi sisältää paljon rautaa. Olen itsekin käynyt seikan toteamassa BWB:llä (Berliner Wasserbetriebe).


 
 
No mutta, onnen päivät! - olihan siinä pöydällä banaani-juustokakkuakin. Oli mahtavaa! Just niin mahtavaa, että söin kolme palaa. Sitten kotimatka sai alkaa. Kotiin päästyämme ohjelmassa olikin suihku, ruokailu, nesteytys sekä runsas nukkuminen. Näin nää mun viikonloput menee. Mut saa mennäkin! Kesäöistä kaikki irti, sanon :)

 

Translation: We woke up to a beautiful, sunny day. Spent some time just lying on the grass and sitting on the bench trying to gather some energy for our way back home. Doro had made an awesome banana-cheesecake (it was so good I ate 3 pieces...). That along some pretty nice green tea from Marc made my way home a lot easier. The rest of the Sunday we just spent eating, drinking lemonade and water, having a shower and sleeping a lot. That's how my weekends seem to go nowadays. But that's also how they should go - gotta enjoy summer nights :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>