keskiviikko 3. heinäkuuta 2013Onnellisuus


Parhaat kicksit saa hyvästä ruuasta ja juomasta, etenkin kun on nälkäinen, mietin eilen kun kotiintultuani dippasin sipsin gongonzola-tuorejuustoon ja siemasin päälle lempparipunkkuani. Samaan ajatukseen olin päätynyt jo aikaisemmin päivällä kun perussalaattini lisäksi lounaseväänäni oli neljä edelliseltä illalta jäänyttä pekoniin käärittyä herkkusientä.

Onnellisuuden aihe 1: Hyvä ruoka ja juomaOnnellisuuden aihe 2: Oikea varustus

Koska täällä oli vähän aikaa sitten aika sateista, ja koska huushollistamme ei vähään aikaan ole löytynyt ehjää sateenvarjoa, ja koska pyöräni takalokari on haljennut pois ja sen seurauksena eräänä sateenjälkeisenä iltana kotiinpoljettuani selkäni ja reppuni oli ripulin näköisessä mönjässä, ja se nyt ei sinänsä tähän liity, mutta ärsytti, niin meninpä ja ostin dm:stä parilla eurolla kaikista hienoimman sateenvarjon ittelleni. (Ja Mikolle samaan hintaan laukkumallin.)

Vaatekriiseistäkin olen joutunut kärsimään. Tuntien kiroaminen (valittelen näyttäväni perseeltä, ja sekös Mikkoa huvittaa) yleensä tuottaa tuloksensa: vaatekaapin sisältö lattialla ja tyydyttävä asu päällä.


Onnellisuuden aihe 3: viikonloppu

 Banaanikalja!!!

 Bileet!!!

Photo: Jouni
Vesi on hyvää. (Tässä tosin juon vodka-tonicia.) 


Translation: Good food (and drinks) is probably the best thing in the world (especially when you're hungry). Other things that make me happy: Having the right clothes and accessories on - with a couple of euros I bought the cutest umbrella (it's yellow!) and weekends - having banana beer and party. It's good to party every once in a while.

2 kommenttia :

  1. Miten miehet ei tajua tuota perseeltä näyttämistä? Maailman kuvaavin sana siihen ihan tietyntyyppiseen ahdistukseen, kun kaikki omassa ulkonäössä tuntuu olevan huonosti. Omakaan ukkeli ei vaan tajua, sanoo vaan et voisin kirvata edes joskus vähän vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, muta "Perseestä riippuen, sehän voi näyttää hyvältä"

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>