perjantai 12. heinäkuuta 2013Näytän hyvältä ilman paitaa vol. 2

Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa

Nyt alko meigäläisellä nimittäis loma! Nähdään parin viikon päästä. (Älkää huoliko, väsäsin muutaman ajoitetun postauksen iloksenne.)


Tykkäättekö muuten silikoineista? Ostin jotain luonnonkosmetiikka-shamppoota ja -hoitoainetta, mutta ei ne oikein miellyttäneet, kun piti laittaa sitä ainetta vaikka kuinka paljon, että saa edes vähän vaahtoa aikaiseksi (saati puhtaudentunteen). Ja lisäksi erittäin kummallisesti on hiukset tuntuneet välillä sähköisiltä, vaikka on kesä! En sitten tiedä kuinka paljon tämä silikonittomuus vaikutti asiaan, mutta tuli vaan mieleen.


Translation: I'm gonna be on holidays for a couple of weeks, but don't worry, there will be some scheduled  posts waiting for you guys! Oh and by the way: Do you like silicones? I bought shampoo and conditioner without siliconies and wasn't really satisfied with them.

4 kommenttia :

 1. Tosi on!

  Kiitos jälleen kerran ihan parhaasta postauksesta Alise :) Tuli itsellekin aivan mainiot lomafiilikset. Ja hyvää lomaa sullekin.

  Täytyy sanoa että olet upealla tavalla vapautuneempi ja rennompi kuin 99,8% suomalaisista naisista. Ihan valioyksilö ;-)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskii! Mitä kommentin toiseen osaan tulee, niin kenties, vaikkakin blogi on vaan osatotuus.

   Poista
 2. Ihme postaus! Näytät likaselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on! Ehkä miä sit oon dirrrty?

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>