sunnuntai 9. kesäkuuta 2013That's a Jem girl - Glamour, fashion and fame

Inspiraatiosana: Hollywood glamour (Anonyymi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mekon olen ihan omin kätösin ommellut yläasteella - eli öö jokunen vuosi sitten... :) Kangas haettiin naapurikaupungin kangaskaupasta kun mikään koulun lähellä sijaitsevan pikkuputiikin valikoimasta ei miellyttänyt, ja niinpä vissiin itse piti maksaa muutama lantti. Mutta ei se mitään - tulipahan mieluisa, niin että joskus tuota olen pitänytkin! Ainakin kerran jouluna ja yksissä häissä.

Origamikorvikset sain Mikolta yhtenä jouluna. Ranteessa kaulakoru ja jalassa Miialta perityt kengät - itse en tuollaisia osaisi varmaan ostaakaan. Mutta hyvä että mulla on nyt on mustat peruskorkkarit niin voi tarpeen vaatiessa olla tyylikäs.


Translation: I've made the dress myself, over ten years ago at school... :) And I've worn it twice I can remember - once at Christmas and once at a wedding. Origami-earrings was a Christmas present from Mikko some years ago and shoes I got from Miia. Wouldn't probably buy those myself I think :) Besides that I wore a necklace as wrist jewelry to complete my glamorous look.

8 kommenttia :

 1. Ei jatkoon! Naama ja hiukset o ehkä vähän vaisut tähän mekkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinuu on niin hankala miellyttää :D Vai vaisutko nojaa tyylivalinta - less is more. Ajattelin kun on ihan korujakin, niin naama ja tukka pitää olla hillittyi.

   Poista
  2. Haha! No ku ei tääl koskaa tuu mitää muuta rakentavaa komenttii, ni pitäähän sitä jonku. Ettet vallan ylpisty :D

   Poista
  3. Hoah! Minäkö ylpistysin? :)

   Poista
 2. Täähän on hyvä! Ja mahtavaa että vielä mahtuu päälle yläasteella tehty mekko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo aika erikoista kyllä että mahtuu! Outo juttu...

   Poista
 3. Jem vai Gem? ;-) Kauniita on mekko ja naama ja nainen. Erityiset lisäpisteet sensuellista syvään uurretusta selkäpuolesta. Siitä olisi suonut useampiakin kuvia laitettavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Jem! http://www.youtube.com/watch?v=aRyDxEBiQUY
   Kiitos :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>