perjantai 7. kesäkuuta 2013Reggae OK?

Inspiraatiosana: Reggae (Anonyymi)

Ei, en suinkaan ole unohtanut teiltä keräämiäni asuinspiraatiosanoja - tässä vaan vähän kestää. Nähkääs kun pitää olla tietynlaisissa fiiliksissä ja mielentiloissa näitä toteuttakseen.

En ole koskaan oikein päässyt sisään reggaehin (vai mitens tää taipuu), mutta sattumalta oon lähiaikoina kuullut / kuunnellut moneen otteeseen Jukka Pojan Silkkii-biisii ja tajunnu että sehän on ihan hiton hieno biisi juu! Niinpä odotankin jo innolla ja ilolla ensi syksyä ja Vain Elämää -sarjan uutta kautta - muahaha!

Reggae-pukeutuminen onkin sitten eri juttu (mitä se ees on? muutaku punanen-keltanen-vihree -raidoituista?) - ei hajuakaan miten vaatekaappini sisältö moiseen taipuisi, mutta koittelin:


   


Reggae O.K:ssa silti parasta on edelleen toi Riki Sorsan asu.

Translation: No I have not forgotten to use your inspiration words for my dressing up. It just takes some time and requires different kinds of state of minds. This time the inspiration word was reggae (in case that's unclear)...

10 kommenttia :

 1. Söpö! Paitsi että nuo sukat ovat ehkä vähän liikaa.

  VastaaPoista
 2. Ehkä toi reggae ei ole sun juttu. Itse en siitä henkilökohtaisesti syty ja olen iloinen, jos minun ei tarvitse kuunnella Jukka Pojan Silkkiä. :)))

  VastaaPoista
 3. Tää oli mun 'inspis -sananen' ja tykkään asusta!
  En itsekään ihan tarkalleen tiiä mitä hain reggae -sanasella, mutta aattelin sen olevan erilainen ku muut inspissanaset ja luovan sulle mielekästä haastetta asuvalinnan työstämiseen :)
  - Kukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä erilainen ja haastava, virkistävä joukossaan - kiitos siitä :)

   Poista
 4. Ihania pomppukuvia!:)
  Oot aina niin iloisen ja energisen näköinen, onks sul koskaa huonoja päiviä?:--D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>