torstai 27. kesäkuuta 2013Näytän hyvältä ilman paitaa


Haa! Löysin haasteen, joka oli tavallaan jäänyt vähän unholaan. Eveliina pyysi tekemään tällaisen:

Tarkoitus on siis laittaa itsestään kuvia kuusi kappaletta, joissa näyttää mielestään hyvältä ja mielellään jopa selittää vähän, että miksi näin on. Kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa, mitä vain! Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle! 

 En nyt sen kummemmin ruvennut kuvia pläräilemään:  kävin läpi Facebook-profiilikuvani (yleensähän sinne on tapana laittaa kuvia, joista itsekin tykkää), ja valkkasin omat lempparit (ei järjestyksessä):

-1-
Photo: Dad 
Lapsena näytin hyvältä. Olin vähän sellainen kaunis lapsi.


- 2 -
Photo: Anneka
Näytän myös hyvältä silloin kun mulla hauskaa ja kun seura on hyvää. Tässäkin kuvassa kroppa on kummassa asennossa ja jotenkin epäsuhtaisesti, mutta naamasta paistaa riemu, ja silloin näyttää hyvältä.


-3-
Vastavärjätyt hiukset on aina hieno fiilis. Silloin olo on huolliteltu ja cool ja siltä se mielestäni näyttääkin.


-4-
Näytän hyvältä auringossa. Rakastan aurinkoa ja rakkaus kaunistaa. (Valo tuo myös silmieni todellisen luonteen mukavasti esille.)


-5- 
Photo: Tiia 
Näytän hyvältä muutaman kilon hoikempana ja oikeanlaiseen asuun pukeutuneena ja asentoon vääntätytyneenä - tiimalasi-illuusio! Ja jos naamaa ei meinaa saada kohdilleen muuten, niin huulten mutristaminen auttaa aina.


 -6- 
Näytän hyvältä kännissä. Jos on vaatekriisi päällä, bad hair day ja rypyt ja kilot ahistaa, niin ei auta muu kuin juoda ittensä komeeks! Tepsii aina!


edit: Aijuu haaste! Haastan: Annekan, Maukun, Iinan, Riinan, Johannan, Kaisan


Translation: I got challenged to pick six pictures where I myself think I look the best. I went through my fb -profile pictures and chose these.
1. I looked good as child.
2. I look good when I have fun and good company. My posture looks weird but my face is full of happiness, which is all you need to look good.
3. I look good right after dying hair. Feels fresh and cool, looks as well.
4. I look good in sun. I love sun and a person in love always looks good.
5. I look good when I'm a couple of kilos lighter, have the right clothes on and make a posture that gives an illusion of great body. And face? - it always helps to pucker your lips a bit...
6. I look good when I'm drunk! Well, who doesn't? If you're having a bad hair day, clothes crisis, don't feel good about your body shape or skin condition - make a toast! After a couple of drinks you'll feel already better, and after some more: oh so pretty!7 kommenttia :

 1. Ilman paitaa? Pics or it didn't happen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Ei kai sitä nyt mitään kuvia tarvita! Kuinka monta kertaa sitä onkaan (itse kukin?) miettinyt, että tekisi mieli lähteä vaan ilman housuja/paitaa ulos, kun ei millään löydy vaatekaapista sitä oikeaa vaatekappaletta, saati mitään sinnepäinkään.

   Poista
 2. Monta kertaa olen väkijoukossa yhtäkkiä huomannut että mulla on pelkät kalsarit jalassa. Nimittäin unissani.

  Toisinaan olen myös huomannut olevani taas koulussa, koe on juuri alkamassa, enkä ole lukenut pätkääkään.

  Haaste: http://www.google.com/search?q=janet+jackson+rolling+stone+cover ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkös, olin just suunnitellut tekeväni vähän vastaavaa lähitulevaisuudessa!

   Poista
 3. Oho, jännää, oon ollu sellanen kameranvälttelijä viimeaikoina että mitähän tästä haasteesta tulee...
  Pee äs, oon nyt niin paljon tuijotellu tota sun Fashiolista-sivupalkkia että oli pakko värjäillä ja tuunailla tollanen punanen farkkuliivi itelleen. Tuli just hyvä, kiitos inspiraatiosta.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>