tiistai 18. kesäkuuta 2013Kesä saa minut pakahtumaan onnesta!


Kukkuu! Olen iloinen. Kerronpa miksi:


Oivalsin uuden kampauksen, jossa laitan kaksi korkeaa saparoa päälaelle ja takatukka jää vapaaksi kunnes kiepautan koko komeuden sykerölle.


Siinä vissiin männäviikkojen tähtihetket. Eikun, olihan mulla muutakin! Tutustuinhan minä uusiin ihmisiinkin. Oululainen Emmi oli Berliinissä. Ei tunnettu toisiamme ennestään, mutta se tuli meille. Juotiin "talon lonkeroa" (sekoitan giniä ja Lidlin Pink Grapefrauit -limsaa - hyvää on!), laitettiin hiuksia ja kuunneltiin musaa.


Oli kivaa! Lähdinpä vielä seuraksi White Trashiin. Siellä oli joku Naam-niminen bändi. Psykedeelistä rokkia. Muutaman biisin jaksoin kuunnella, sitten piti päästä raittiiseen ilmaan - ei siksi että musa olisi jotenkin ollut paskaa, vaan kun lonkeromixini oli saanut minut vallan juovuksiin. Enkä sen tähden oikein malttanut keskittyä kuuntelemaan.

 Photo : Emmi


Paras uutinen tällä hetkellä on se, että aurinko paistaa ja on tosi lämmintä! Totta se on että meikälainen on täysin riippuvainen tuosta Päivänkehrästä ja näkyvyydestä siihen.

Sunnuntaina tehtiin vähän pidempikin kävelys ruokaostoksille, kun ilma oli niin kiva. Poikettiin Alexanderplatzin kautta. Sieltä löytyi katutaidetta:

Sain hienot korvikset yhdeltä asiakkaalta kiitokseksi hyvästä asiakaspalvelusta. Vou! Ei voi kuin ihmetellä miten joku osaa tehä tommosia.


Tuolla on paljon apiloita - meen niitteen kaa, ota minust kuva, sanoin Mikolle.

On ollut ihan tuhottoman ihana tulla ja mennä pyörällä töihin. Aah! Yhtenä iltana kun poljin Tiergartenin halki, siellä tuoksui ihanan puhtaalta. Oli kai juuri satanut ja lisäksi jokin laventeli tai syreeni tuoksui. Tuoksusta tuli mieleen, että mun uudet hiustenpesutuotteet (Alverde-luonnonkosmetiikkaa - ananaskirsikka+ruusunmarja) tuoksuu ihan karkilta. Kerran menin suihkuun salmiakkia suussa ja pesin hiukset samalla. Oli hauskaa. Ja suihkusta tuli mieleen, että toisella kuntosalilla, jolla käyn, on saunaosastolla sellainen sadehuone, jossa on erilaisia suihkupäitä ja seinällä kolme nappulaa: ukkossade, trooppinen sade ja kylmä sade. Hauskaa pomppelehtia siinä alla, vaikken ihan varma olekaan mitä eroa noilla on keskenään. Harmi. ettei audiota ole mukana. 


Ja tästä ristikosta mulle tuli mieleen, että tehtävän laatijalla on varmaan ollut huono olo.


Summary:
- I've been trying to invent new ways to put my hair.
- A couple of weeks ago a Finnish girl visited our place. We didn't know each other before, but we had lots of fun together. Went to White Trash, where we met more cool people.
- I absolutely love love love sunshine. If I can't see the Sun I will get a bit depressed.
- On Sunday we took a long walk with Mikko and enjoyed the weather.
- I have cool earrings.
- It's fun to eat Salmiakki in the shower.

4 kommenttia :

 1. Hahah! Mulla on kesälista, jossa yks kohta on löytää neliapila, tuolta apilamerest olis varmast löytyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varppina! En kuitenkaan viittiny jäädä etsiskeleen kun Mikko sano että siellä on kuitenkin seassa koirankakkaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Suosittelen tsekkaamaan: http://www.elvari.fi/

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>