keskiviikko 26. kesäkuuta 2013Kesä mielessäin


Täällä satoi eilen valehtelematta koko päivän. Aamusta iltaan tuli vaan märkää taivaalta. Nytkin on pilvistä ja jotenkin syksyistä. Jostain syystä minua harmittaa olla töissä enemmän huonolla säällä kuin kesäsäällä.

Tai kyllähän minä itse asiassa syyn jos toisenkin tiedän. Ensinäkin on ihana pyöräillä töihin ja takaisin kun aurinko loipottaa ja kesän voi tuntea iholla. Toisekseen mulla on kaksi vartin ja yksi puolentunnin taukoa, jolloin voin mennä ulos ottamaan aurinkoa ja syömään eväitä - mikäs sen mukavampaa! Kolmannekseen ei tartte valittaa kuumuudesta, kun sisätiloissa on kuitenkin ilmastointi.

Joten minun puolesta: kesä saat tulla takaisin! Pliikkis! Semmoinen vajaa 30 astetta ja aurinkoista sopii minulle -  20 astetta ja pilvistä tai tuulista niin jo palelee.

 
 
 
 
 
Lisäksi töissä on kaikenlaisia aktiviteetteja tarjolla, kuten jännittävä ikkunanputsaajat -näytös (kuva yllä) ja lisäksi on niin uskomattoman hiljaista, että helposti lukee kirjan päivässä, jos tahtoo.

Tai sitten voi vaan jumittaa ja illalla palkita itsensä rankan päivän päätteeksi vaikka jäätelöannoksella:

 
Bourbon vanilja -jäätelöä, suklaakastiketta, hollantilainen siirappivohveli ja tuoreita kirsikoita. Eikä siinä vielä kaikki: salmiakkivarastotkin on ihan hyvässä tilassa (kiitos vaan Berliininkävijöille :))

 
Ja siis kun nyt joudun istuksimaan täällä töissä arkisin 10-19, niin onhan viikonloput olemassa! Kun vaan ilmat sallis, krhm... ja salliihan ne onneksi aina välillä.

 
 
 
 
 
Oltiin puistossa minä, Valentina, Mikko ja Kalle kun vilkaisin mukaan nappaamani kirjan sisällysluetteloa. Aika jännää!


Translation: It was raining the whole yesterday and still the weather is a bit too autumn-like for my taste. I wouldn't mind having a really hot summer weather the whole time, even though I'm sitting here in an office from 10 to 19... because:
- It's lovely to bicycle to work when the sun is shining and you can feel the summer.
- I have breaks when I can go outside to enjoy my lunch in the sun (have been even getting some tan!)
- It won't be too hot inside because of air conditioning.
- There are many interesting activities as watching men washing windows in a dangerous looking way. Or reading a book. One per day, if you like.
- In the evening I can treat myself with ice cream after a "rough day at work"
- There are weekends! And some of them consist of nice weather! :)
So, something near 30°C with sunshine would be perfect to me - when the temperature drops to 20°C or below and it's cloudy or windy - too cold for me.

2 kommenttia :

  1. Olit vissiin jossain asiakaspalvelu tyyppisessä työssä? Mitä kieliä joudut käyttämään, jos sopii kysyä?

    VastaaPoista
  2. Juu! No asiakkaiden kanssa suomea, kollegojen kanssa suomea, englantia ja/tai saksaa :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>