sunnuntai 2. kesäkuuta 2013Kaikennäköstä tallaajaa


Kävin tuossa parisen viikkoa sitten vähän kaupungilla kuvailemassa katumuotia.Niin käytiin siis katsomassa joka vuotista Karneval der Kulturen -kulkuetta helluntaina. Ilma oli mitä mainioin. Katseltavaa ja kuunneltavaa riitti ja törmättiin sattuamalta useampiinkin tuttuihin. Vietettiinpä siinä ohessa pieni teehetkikin.Translation: couple of weeks ago Berlin was celebrating the Carnival of Cultures as every year. We went to see the parade on Sunday. The weather was perfect. We accidentally met several friends and even had a nice little tea moment.

4 kommenttia :

 1. Eikös väenpaljouden pitänyt olla teikäläiselle ahdistavaa? Noilla festareilla on aina ihan järkyttävä ryysis. Itseäkin moinen alkaa puristamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän sen ja onkin! Kyllä oli psyykattava itteään etenkin U-Bahnissa!

   Poista
 2. Berliinissä asumisen jälkeen Suomessa ei ole missään koskaan paljoa väkeä :) Helsingin keskusta tuntuu väljältä, puolityhjältä, jopa vappuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojaa eipä täälläkään ruuhkaa ole mielestäni jos ei jotain tommosta tapahtumaa ole että kaikkien on pakko päästä samaan paikkaan. Sen verran lääniä on että hyvin mahtuu liikkumaan - tänäänkin aurinkoisena kesälauantaina ihan vallan Alexanderplatzin läpi kuljeksittiin eikä ahistanu yhtään!Ehkä eniten ärsyttää jos arkiaamuna sattuu liian täysi S-Bahn kohalle, mut onneks kesällä voi polkee fillarilla.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>