maanantai 17. kesäkuuta 2013Asuäänestys 02/2013 Tulokset


Jotenkin en tykännyt tuosta Polldaddystä, kun kerran muuhun on tottunut. Vaan kun kerran Bloggerin galluppiin ei voi luottaa, niin nousee kysymys voiko näitä äänestyksiä enää järjestää. Mitäs mieltä olette? Ainakin vähemmän tuli ääniäkin tällä kertaa. (Ehkä osansa verotti alun vekslaaminen, kun jouduin aloittamaan äänestyksen monta kertaa alusta..?)

No jaa, joka tapauksessa, ne tulokset:


1. Metsänlapsi - 12 ääntä (23,08%)

Hyvä asu paperilla, mutta todellisuudessa tuolla paidalla on tapana vähän nousta höhlästi. Tukkaakin vähän kaipaan. Ehkä pitäisi vaihtaa taas väriä. Parasta kuitenkin: nuo kengät! Korjautin ne suutarilla! Eipä sillä mennytkään kuin jokunen kuukausi. Kymmenisen kertaa taidettiin vissiin käydä kyselemässä, ja aina se lupasi seuraavaksi päiväksi, vaan kuinkas kävikään... Ehdin jo melkein menettää toivoni (ja hermoni), mutta sitten yhtenä päivänä se olisikin pitänyt lupauksesa. Jee!2. Morigirl - 9 ääntä (17,3%)

Tää on hirveen onnistunut kuva, mutta sanonpa vaan, ettei toikaan asu livenä niin mahtavasti toimi.3. Värityskirja - 8 ääntä (15,38%)

Hmm. Näitä kuvia katsellessa tulee kyllä mieleen värinvaihdos. Tai on se vähän aikaa mielessä pyörinytkin. Suunnitelma on siis valmiina. Kunhan tämä nykyinen punainen on haalistunut niin on aika ryhtyä toimiin! Tässä kuvassa minulla ei muuten oo kenkiä, ja mietin myös että minkäköhänlaiset kengät tähän sopisi? Ja kolmas juttu mitä mietin on se, että tohon huppariin pitää kyllä ommella vielä taskut.4. Dark Black Night ja Click Clash - 6 ääntä (11,54%)

Vaikka itse sanonkin, niin minusta nää on molemmat kyllä aika tyylikkäitä asuja. No okei, eka on ehkä vähän kämppi, mutta tyylikäs silti. Ehkä ne on liian chic saavuttaakseen pojoja tässä blogissa.6. Warning - 5 ääntä (9,62%)

Niinno tämä nyt on tällainen perus housut ja paita, tavallaan. Tai siis miten niin tavallaan - onhan se! Mutta värit on kivat!7. Joulu-Nasu - 3 ääntä (5,77 %)

Onpas kyllä kivat hiukset! Tämän asun menestyminen kesällä olisikin hassua.8. Love is Orange, Iso Myy ja Pellehousullinen - (1,92 %)

Minusta on jotenkin hauskaa, että pellein ja tyylikkäin saivat yhtä paljon pisteitä. Hahhaa. Orange lienee sitten väliinputoaja.


Thanks for voting! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>