perjantai 10. toukokuuta 2013Vappu. Osa 2.


Vappupäivänä herättyämme vedettiin oitis YO-lakit päähän. Minäkin sain omani Annekan tuomana Suomesta. Tosin, en olisi niin varma oliko kyseessä ihan totta meikäläisen hattu. Kuulin nimittäin huhua, että Rouva Etsivä olisi löytänyt kaksi lakkia, joista päätteli likaisemman olevan minun. Millähän perusteella, kysyn vaan...

Lakki oli kokoa 58 ja kiristi päätä sen verran pahasti, että oli pakko lainata Mikon lakkia, koko 60. (Kuvassa vielä pieni lakki, jonka annoin Mikon käyttöön, kun eihän sen oma lakki kuitenkaan mahtuisi päähänsä normaalisti, niin viritelköön miun minilakin sitten jotenkin :))

Nautittiin vähän aamiaista ja tarkistettiin kamerasta mitä kaikkea sitä edellisenä iltana olikaan tullut tehtyä.


Virkistäydyttiin suihkun kautta ja meikattiin itsemme ihmiksi. 


Johan se sitten oli aika korkata kouhuvaa varsinaisen vapun kunniaksi. 

Keksittiin laittaa tilkkanen täyteläistä mansikkamehua lasin pohjalle ja jo syntyi herkkujuoma. (Päälle kuivaa skumppaa siis). Eikä nuo rosmariinisipsitkään pahalta siinä ohessa maistuneet.

Photo: Anneka 

Kunhan oltiin saatu pullo juotua ja Criminal Caset pelattua, heitettiin piknik-kamat kasaan ja suunnattiin kohti Volkspark Friedrichshainia.


Siellä nimittäin Berliinin suomalaiset olivat kokoontuneet viettämään vappu-piknikkiä. Laulua, juomaa, grillailua ja iloisia ihmisiä. Sääkin oli varsin sopiva.

Photo: Anneka
Photo: Anneka
Sitten tuli se vaihe kun puistossa ilma viilenee. Tai siitä en tiedä, mutta ainakin pimeni ja tyhjeni. Suomalaiset siellä vielä keräili vain roskiaan taskulamppujen valaistuksessa. Meno oli kuitenkin edelleen kiva, joten muutaman tyypin kanssa siitä lähdettiin jatkamaan lauleloja Monster Karaokeen Warschauer Strasselle.

Lava ei ollut avoin, joten jouduttiin vuokraamaan koppi. Mutta eipä sille nyt niin paljon hintaa tullut, kun meitä oli niin monta. (12 EUR / tunti, eli esim. kuudelle hengelle 2 EUR/tunti/nuppi)

Photo: Anneka
Photo: Anneka

Kolmisen tuntiahan siinä sitten vierähti lallatellessa. Voin kertoa, että baarista ulos vihdoin viimein pelmahdettuamme ääni oli käheä ja kurkku kipeähkö.

Oireita lähdettiin vielä lievittämään vappu-pitsalle.

Minun omassa oli valkosipulimakkaraa ja se oli hirmu maukasta. Pitsapaikan pihalla odettiin ratikkaa saapuvaksi, kun muuan ranskalaismies pysähtyi juttelemaan. Puhuin sen kanssa ranskaa vaikken osaa sanaakaan. Hauska heppu. Nauroi paljon ja niin naurettiin mekin!

Seuraavana päivänä ei sitten tehtykään muuta kun käyty kaupassa ostamassa ruokaa ja illemmalla hakemassa Annekan kännykkä. Siellä se oli Kingkong Klubilla edelleen tallessa. Mahtavuutta!


Translation: On May Day we...
- wore our Finnish student caps
- continued drinking sparkling wine, this time just with strawberry juice / apricot juice
- headed to Volkspark F'hain to participate Vappu-picnic with other Finns in Berlin
- sang a lot! First in the park and later on karaoke...
- as a perfect ending for the great night, enjoyed tasty pizza
- and had a weird conversation with a random French man. At least half of it was just laughing :D
The next day we just picked up some food and Anneka's phone from King Kong Klub :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>