perjantai 24. toukokuuta 2013Berlin Street Art


Sunnuntai-illalla käytiin vielä toisella pikku kävelyksellä, kun oli niin nätti ilma. Reitille sattui ainakin paljon hienoja seiniä.


Photo: Anneka 
Käytiin ottamassa kuvia, mutta niistä tuli ihan hölmöjä, joten päätettiin keskittyä kuvaamaan niitä seiniä.


Oli meillä oikeastaan määränpääkin. Olin perjantaina pudottanut kännykkäni asfaltille, eikä siinä enää toiminut näyttö. Kyselin Facebookissa suomalaiset Berliinissä -yhteisössä, josko jollakulla olisi jemmassa vanha Nokia, josta voisi huokeaan hintaan luopua, ja kas, heti löytyi nainen, jolta saisin vanhan kännykän ilmaiseksi! Aivan loistavan kännykän sainkin, paljon päivitetymmän mallin entisestäni ja sainpa siihen helposti siirrettyä koneeltani musiikkia ja nyt mulla on maailman paras soittoääni (tää). Kylläpä tulin iloiseksi tästä ystävällisyydestä. Kiitokseksi vein ruispuikuloita.

Hauska uusi tuttavuus, päärynä-inkivääri venhäolut-mix (2,5 %) on oiva janojuoma.

Nautittiin illan viimeisistä auringonsäteistä ja valuttiin kotiin tekemään sapuskaa: Anneka esitteli minulle taivaallisen yhdistelmän: bataattiranskikset ja Aura-kermaviilikastike. Lisäksi valmistettiin vähän mini-schnitzeleitä, herkkusalaattii ja paistettua sipuleita + sieniä.


Translation: Saw lot of cool walls on our one Sunday evening stroll. Enjoyed the evening sun at Spree with a ginger and pear wheat beer -mix before going home to cook a delicious meal.


2 kommenttia :

  1. Upeaa seinätaidetta ja olipas kiva ihminen kun antaa tollein kännyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Tollaset tapaukset saa uskomaan ihmiskuntaan :)

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>