tiistai 30. huhtikuuta 2013Toiminnantäyteinen sunnuntaiOsattiin sitä meilläkin aamiaista nauttia. Katri kävi hakemassa leipomosta tuoreita sämpylöitä ja croissanteja ja meikä pyöräytti munakokkelin. Sitten katsottiin vähän telkkaria.

Ja syötiin Amerikan pastilleja. 

Ne on niin hyviä!

Iltapäivästä suunnistettiin Mauerparkiin. Aurinko paisteli ja oli oiva kevätsää.

Emmä kyllä oikein perusta tuommosesta sunnuntaisesta väenpaljoudesta, mutta sen verran varovasti ja nopeasti astuttiin hetkeksi kirpparinkin puolelle, että Mikolle löytyi aurinkolasit. Sitten lähdettiin väljemmille vesille Bahamalle. Drinksuille.


Drinksujen jälkeen siirrytiin toiseen puistoon jumppaileen ja skumppaileen.


Ja siitä sitten syömään japanilaisbuffetiin. Taas. Söin liikaa. Taas. Mut olihan se tälläkin kertaa hyvää, mitäs muutakaan.


Akvaariossa oli mesikämmen-karahka:


Sit eksyttiin johonkin galleriaan. 

En osaa selittää ihmettäni, tiedän vain ettei tuo kieli mikään kannanotto ollut ainakaan.

Ikuistettiin hehkeät itsemme:


Ja nupiksi uskaltauduttiin vielä Mein Haus am Seehen poussaamaan. Monet kerrat paikan ohi kävellessa on aina tullut fiilis, että jengi menee sinne näyttäytymään. Mutta ihan ookoo siellä oli istuksia. Kirsikkakaljaakin oli tarjolla.

Photo: Mikko
Nyt on vähän levoton olo taas vaihteeksi. Tunnin päästä meikä lähtee vajaan viikon lomalle. Ihan Berliinissä pysyn, mutta saan seurakseni neitokaisen, joka varmaan ovella odottaakin kunhan kotiin saavun. Hihh! Ja sit myä Annekan kaa pidetää hauskaa!

Niijjoo vappu. Glada vappen! Laittasko pellehousut jalkaan, hmmm...

Translation: week and a half ago we did a lot on Sunday: nice breakfast, some Finnish TV & candy, Mauerpark, cocktails at Bahamas, sekt & stretching at park, eating at Japanese buffet, visited art gallery and photo booth and posed at Mein Haus am See. In an hour I'm gonna have one of my mini holidays again. My little-sis is coming to town and we're gonna have some fun!

2 kommenttia :

  1. haaste! http://hamppukaupunki.blogspot.fi/2013/05/musiikki-kertoo-kaiken.html

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>