torstai 18. huhtikuuta 2013Kevään merkkejä


Tällä hetkellä Berliinissä on päälle 20 astetta lämmintä ja sekös hymyilyttää. Tosin viikonlopuksi pitäisi vähän laskea, mutta ei se mitään. Tämä pienikin merkki kesän saapumisesta oli ihan paikallaan. Kevään tulo on näkynyt minussa mm. niin että olen piristynyt käymään ulkona vähän useammin. Eksyin jopa ensimmäistä kertaa Berliinin suomalaisten kantis-iltamaan - joskin ehkä vähän übertyylikkään myöhässä niin ettei paikalla ollut enää kuin muutama heppu. No muutamakin riittää, sillä sain yhden houkuteltua seurakseni Zur Quelleen. Sielläkin oli pitkästä aikaa ihan kiva poiketa. Paitsi että jukeboksi oli vaihtunut moderniin malliin! EIIII!

Modasin vähän käyntikorttiani. Quellessa oli niin kiva meno kuitenkin taas, että olisin voinut jatkaa siellä hengailua vaikka kuinka pitkään. Takarajana oli kuitenkin aamuysi, jolloin oli lähdettävä kohti kotia, jotta ehtisin viedä Mikolle rahaa ennen lähtöään. Kävivät 24 tunnin reissulla Länsi-Saksassa jonkin tekemänsä lyhärin ensi-illassa

Lähipitseriasta kävin hakemassa aamupalaksi pitsan. Tosi hyvän pitsan! En ollut tajunnutkaan kuinka hyvät pitsat tuolta saa! Pitsatpitsatpitsat! Suosittelen: Grill und Schlemmerpuffet / Rosenthaler Platz.

Töissä on ollut hyvin hiljaista, mutta onneksi on aina kaikkia lisäprojekteja joita voi pyytää / kehitellä itselleen. Mm. banderollin suunnittelin:

Saatiin tiimiin vahvistusta ja koska minäkin osallistuin uusien Suomi-pimujen tutustuttamiseen, sain osuuteni ilmaisista drinksuista:

 Photo: Ollie
En tiedä oliko uusi juttu Zeitlosissa vai enkö vaan aikaisemmin ole huomannut, mutta rannassa oli rivillinen keinutuoleja!

Ja tämä taikapuu:

Photo: Ollie
Drinksuhuurujen jälkeen tultiin meille pelaamaan pullonpyöritystä... varsin aikuismaiset aktiviteetit!

Photo: ? 
Sunnuntaina oli kiva herätä keväiseen päivään ja syödä mukava aamiainen. Olen muuten huomannut olleeni tänä vuonna huomattavan paljon terveempi kuin viime vuonna. Liekö syynä uusi pillerijärjestelmäni: aamuisin karpalokapseli ja omegaa, iltaisin toinen karpalo ja Mg+Ca+D3.

Illemmalla lähdettiin sunnuntaikävelylle lähimaastoon.

Photo: Mikko 
Fiksasin vähän pyörää. Vaihteet siinä ei toimi eikä takavalo, mutta valosian aikaan pääsee eteenpäin. Hitsin hauskaa on ollut pyörällä polkee menemään! Muaha!

Joo ja sukkahousujakin on päässut käyttämään. Kuten kuvasta näkyy.


Puistokaljatkin tuli nautittua. Ja iltapalaksi, kun olisi oikeasti pitänyt mennä jo nukkumaan, mutta oli vähän vielä nälkä, tehtiin pokkana kattilallinen poppareita.Pokkana päätin myös näin päivän varotusajalla pyytän huomisen vapaaksi. Illalla luoksemme saapuu nimittäin spessuvieras! Arvatkaa kuka! :)


Translation: Spring is finally here, which has meant for me:

  • More going out. I even participated  a gathering of Finnish people who live in Berlin. I was a bit late though and there were only few people left. But one of them I managed to take with me to Zur Quelle. Oh it was fun. I stayed there till morning. Found my way home via pizzeria. 
  • More Finnish workmates - we were celebrating with cocktails in Zeitlos. Afterwards we went to our place to play spin the bottle - very adult-like... :)
  • Sunday was great: after nice breakfast we went to a stroll in the hoods. I fixed my bike a bit and we drank first beers in park. Oh it has been so great to ride bicycle to work instead of taking the S-Bahn. 
  • Just decided to take tomorrow off as a very special person is going to arrive to Berlin right at this hour! :)

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>