maanantai 11. maaliskuuta 2013Jestas mikä ravintola!


Vajaa kuukausi sitten käytiin vuosipäivän kunniaksi oikein ulkona syömässä. Haarukoitiin lähitienoon tarjontaa ja lopulta päädyttiin paikkaan, jota ollaan silmäilty jo aikaisemminkin.

Torstrassella sijaitsee Kyo-niminen rafla, joka tarjoaa elämysbuffet'ta hintaan 11,60 EUR. Ei tosiaankaan paha hinta, kun tarjolla on sushia sekä japanilaisia ja aasialaisia grilliherkkuja vaikka millä mitalla! Löytyy niin erilaisia lihoja, mereneläviä kuin kasvisruokiakin. Buffetpöytien keskellä valmistuu koko ajan tuoretta settiä tarjolle. Niin paljon uusia makuelämyksiäkin sain kokea, että voin todeta buffet'n olevan ihan nimensäkin väärti.
Noi söin ja lisäksi vielä yhden lautasellisen, jonka unohdin kuvata :) Ja palanpainikkeena join kaksi isoa lasia viiniä, kun sekin oli niin hyvää! Ravintolasta poistuttuamme olo oli vähintään yltäkylläinen.Kotiin vyöryessämme halusin vielä ottaa parit fotot Meistä, kun noita yhteiskuvia tulee otettua niin harvoin.
Nyt voisi pian joku tulla kylään, että päästäisiin uudestaan mässäilemään!


Translation: On our anniversary day we went to eat to Kyo restaurant nearby. They offer an amazing buffer that consists of sushi and warm Japanese & Asian food. Wow so many flavors and so yummy! For only  11,60 EUR. Needless to say, after several plates and a couple of wine glasses I felt pretty full, but happy! This is a place I'm definitely gonna take all our future visitors to eat :)

4 kommenttia :

 1. No tää tulee ainakin pian! Tuolla syödään!

  VastaaPoista
 2. Joo-o! Joku tota paikkaa aikoinaa koulussa suosittelikin, ohi tuli usein pyyhällettyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou! Kyllä on kerrassaan hyvä mesta! En tiiä miksi jotenkin ajattelin, että siellä on etupäässä vaan lihaa tarjolla, varmaan tosta "BBQ"sta, mut olikin kaikkee! Pelkästään sushistakin vois ton hinnan maksaa. Periaatteessa.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>