keskiviikko 20. helmikuuta 2013Tulis jo kevät....

Tammi-helmikuun vaihde 

Saavuin aamulla takaisin Berliiniin. Täällä on edelleen ihan hölmöt säät. Kun on kylmä ja tuulee ja sataa vettä tai lunta tai jotain siltä väliltä. Suomeen sattui loistavat talvikelit lomani ajaksi: muutama aste pakkasta, ei tuulta eikä sadetta, vaan auringonpaistetta! Itse asiassa, tämä talvi on ollut Saksassa kaikkien aikojen pimein (siis siltä ajalta kun valoisuutta on mitattu). Lähde. Sanomattakin selvää, että odotan kevättä taas kun kuuta nousevaa.

 
Liukastakin on ollut välillä. Niin että oon meinannut kaatua useamman kerran, ja niin sitten lopulta kaaduinkin, tosin Suomessa. Helsingissä haastetta toi tottumattomalle nimittäin jyrkät tiet (ja ehkä vähän myös promillet), niin että nyt mulla on sitten musta silmä kotiintuomisena :) (Kertoilen enemmän sitten Suomi-reissusta toisessa blogissa kunhan ehdin.)

 
Lähinnä aika on mennyt töissä istuessa, sohvalla löhötessä ja sängyssä maatessa. Urheiltua on tullut harmillisen vähän, mutta se on tämä vuodenaika kun ei vaan yhtään huvita muu kun käpertyä peiton alle katsomaan telkkaria ja herkuttelemaan. Kunhan kevät tulee, otan taas pyörän alle ja rupean käymään vähän ahkerammin salilla. Facebookissa joku jakoi vähän sitten lausahduksen "Do more things you want to do!" ja minusta se oli hyvin sanottu. Niinpä olen lähiaikoina aika lailla tehnytkin juuri sitä mikä milloinkin hyvältä tuntuu.

 
Välillä on kuitenkin hyvä vähän liikkua ja sosialisoitua ja niinpä käytiinkiin eräänä perjantaina kaveriporukalla vähän keilaamassa.

 
 
Ja sen jälkeen pikaseen heittämässä yksi biisi karaokessa, ja sitten lopuksi vielä jollain hienolla klubilla, jossa olut maksoi vitosen - pieni pullo paperibussissa, johon oli painettu paikan logo. Ei jaksettu olla kauaa - tultiin ostamaan pitsat tuosta ihan läheltä. Ei oltukaan aikaisemmin kokeiltu - hyviä olivat!

 
Joulukukkakin on vielä hyvässä hapessa...

 
Naapureita olen ilostuttanut soittelemalla huilulla hittibiisejä.

 Photo: Mikael
Jotain sammakonkutua kävin juomassa ja vähän korttipelejä pelaamassa kanssa, sillä olenhan asettanut tälle vuodelle tavoitteen pelata enemmän pelejä.


 
Iltakävelyt ovat ollaan ihan mukavia, silloin kun ilma on ollut suotuisa.

 
 Ja sushi ehkä parasta sunnuntairuokaa.

Maha on ollut kipeä ja viisaudenhampaat aiheuttaneet inhottavia kipua. Kuulin, että viisaudenhammashaitat voivat aiheuttaa muutakin kipeilyä, niinpä varasinkin ylihuomiseksi ajan hammaslääkärille ja ajattelin keskustella moisten ilkimysten poistosta. Jos ne vedetään samantien pois, niin tullee aika rauhallinen viikonloppu. Ihan hyvä vaan :)

 
 

Translation: Oh I don't know how much longer I can take this weather. It's so dark and depressive. I basically just want to stay in under my blanket, watch tv and eat! Sometimes it's of course good to do some other things for change, like bowling, playing games, walking (when the weather is bearable). I have been having stomach ache and tooth ache and as I lately heard that wisdom-teeth can also cause other pains, I'm going to go to dentist on Friday to ask him to remove mine. I hope it works! P.S. Visiting Finland was so much fun! And the sun was shining there, which gave me a nice little energy boost :)

2 kommenttia :

  1. Ei kyllä ihan huilulta tuo soittopeli näytä... Olisiko kyseessä kuitenkin se perinteinen tinapilli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos vaan - taitaahan tuo olla! :) En osannu aatellakaan ettei se kuuluis huiluihin kun otteet on niin nokkahuilun kaltaiser :D

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>