torstai 7. helmikuuta 2013Halpiksesta hienoksi


Tässä on kuulokkeet, jotka lunastin itselleni Mikon joululahja-arvosetelillä. Tarjolla olisi ollut jos jonkinmallista ja -väristä kuuloketta, mutta minä halusin nämä halvimmat mahdolliset, joihin olen tykästynyt.

Lahjakortin idea oli nimenomaa valita sävy sävyyn sukkahousut ja kuulokkeet ja niinpä ideaa kunnioittaen valkkasin kynsilakoistani sukkahousuihin sopivia sävyjä nämä kaksi sekä lisäksi vaaleanvihreän ja aloin pimauttelemaan:

Ensin tein pallon vihreällä ja siitä spiraalin metallisella. Näiden kuivuttua lakkasin tyhjät kohdat kultaisella hilelakalla.


Siinä lakan kuivumista odotellessa pimautin pikaisesti myös vessan saippuapumpun. Irroitin siitä tarraetiketit, joista kuitenkin jäi ikävä liimapinta kylkeen. Vaan ei hätää: moiseen ongelmaan auttaa rasva! Vähäksi aikaa margariinia siihen niin ja sitten vaan pyyhitään pois ja pestään fairylla.


Läpinäkyvä pumppupullo on kaunis ja sen väriä voi muuttaa uudella saippualla (täyttöpakkaus), joten en viitsinyt alkaa liikaa töhrimään - pieni piiloviesti vain :)
(Mulla saattaa olla jonkinasteinen peilifiksaatio.)Translation: Cheap, basic headphones + some nail polishes = cool, individual headphones! Cheap, basic soap + tearing away the labels + dissolving the glue with butter + painting a secret message that can be read through mirror = fun!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>