torstai 28. helmikuuta 2013Asuäänestys 01/2013 Tulokset


No nyt se sitten kävi! Hävitin tarkat asuäänestystulokset. Järjestys oli kuitenkin selvillä ja täten tässäkin oikea. Satuin myös muistamaan annetut pisteet suhteellisen oikein (muutaman kohdalla jouduin heittämään arvion), joten ei tämä munaus kuitenkaan ihan katastrofin ainaksia täytä - kai.
Forgive me!


1. Seireeni - 20 ääntä


Kylläpäs on hämärä kuva. Mutta asu toden totta kiva, vaikka niin simppeleistä osista onkin kasattu: Eihän tuossa ole kuin toppi, farkkuhame, legginsit ja saapikkaat. Jännää kuinka paljon asusteilla voi saada aikaan!


2. Kuujärven jää - 19 ääntäYllätysmenestyjä tämä ruokakaupan kesämekko. Keksin muuten äskettäin uuden kivan asun tämän ympärillle. Talviversion! Pitääkin näyttää teille. Miinuksena tässä mekossa on vain sen halu valahtaa alas vähän turhankin helposti.


3. Kamelianainen - 17 ääntä


Wanha! No mut tukka ja robottikoru. Jännä tuo mekkotunika: samaan aikaan liian piani ja raskausmekkomainen. Eikä materiaalikaan aina miellytä. Mutta kuosi kylläkin!


4. Mustaa ja valkoista - 15 ääntä


Tämä mekko oli kivempi sovituskopin peilissä. Lähinnä ongelmana on tuo liian kireä vyötäröresori, vaikka otin kokoa L...(Huomaattekos kuinka tässä kommentoinnissa keskityn asujen heikkouksien esilletuomiseen.. ehkä sittenkin näin numeroiden ystävänä harmittaa kun ne oikeat äänestystulokset katosivat... virheellisistä en ala prosentteja laskemaan.) Ihan näppärä oivallus kuitenkin mielestäni tuo tuonmallisten bikinien pukeminen alle - vähän niinkuin kaulakoru samassa.


5. Kaunis painajainen & Taivaanrannan maalari - 9 ääntä


Toinen on bailu-fantasiaasu ja toinen rento arkiasu. Vasemmanpuoleisessa on jotain mistä en välitä, mutta toisaalta näytän just siltä kuin pitikin: ydinvoimalta/ydinjätteeltä. Oikeanpuoleinen näyttää niin mukavalta! Ihan hyvä asu, joten en nyt keksi mollattavaa. Sekin on vaan plussaa, että paidan löysin roskiksesta. Vähän tavallinen kokonaisuus, mutta olkoon!


7. Absurdit sävelkorvat - 5 ääntä


Aineksia löytyy mutta lopputulos jotenkin hmm ei täysin natsaa. Ehkä mustavalkoisen hamosen tilalle jotain muuta, kuten mustat nahkashortsit. Hiuksille olis kanssa voinut tehdä jotain - aika paskasilta näyttävät.


8. Avaruuden lehmipaimen & Mustat linnut - 4 ääntä


Vasemmanpuoleinen asu ei kai näytä siltä, mutta viihdyin siinä aivan mahdottoman hyvin! Jotenkin tuo toppi yhdistettyinä noihin shortseihin vaan sopii mielelleni. Tästä vaihtaisin koivet vaan kauniimpiin ja ruskettuneempiin.
Oikeanpuoleisesta: Jotenkin tuo keltainen toppi on harmillisesti menettänyt muotonsa - minusta se oli joskus pidempi. Kiva se on silti. Ei vaan niin käyttökelpoinen enää. Nahka ja neule toimii mielestäni edelleenkin. Kuten musta ja krominkeltainenkin. Ehkä tämä oli kuitenkin vähän nähty_juttu.


10. Marionettikadulla - 2 ääntä


No niin no niin. Mitäs tästä nyt sanoisi? - Ei mitään.


Thanks for voting!

4 kommenttia :

  1. Must Avaruuden lehmipaimen pitäs olla ihan ehdoton ykkönen. Tykkään noista haaleista väreistä, ne sopii keskenään niin hyvin yhteen. Ja hassun muotoinen harmaa paita on tosi hieno ja mielenkiintonen. Ja kirkas turkoosi tukka on oikeen kirsikka kakussa.

    VastaaPoista
  2. Itse taas rakastuin Kaunis painajaiseen. :O Olin ihan varma, äänestysnappulaa klikatessani, että se olisi ykkösenä... ja hämmästyin kun ei ollutkaan.

    Hämmentävää.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>