keskiviikko 9. tammikuuta 2013Pari itämaista pettymystä ja yhet sukkahousut


Päätinpä minäkin ihan mielenkiinnosta kokeilla jalkalaastareita. Tilasin Amazonista halvimmat löytämäni. Jalkalaastareiden idea on, että ne lätkäistään jalkapohjiin nukkumaan mennessä ja yön aikana puhdistavat kehoa sellaisella vimmalla, että aamulla laastarit ovat ihan mustia! OMG. Luvattuja vaikutuksia ovat mm. vastustuskyvyn paraneminen, aineenvaihdunnan nopeutuminen, laadukas uni.

Mitään vaikutuksia ei kuitenkaan ole tieteellisesti todistettu ja aika lailla huuhaalta tuote googlettelun perusteella vaikuttikin. Ajattelin kuitenkin kokeilla, sillä mitäpäs hävittävää minulla olisi! Tänä vuonna aion olla nimittäin terveempi kuin edellisenä, joten vastustuskyvyn parantuminen ei ollenkaan olisi pahitteeksi.


Pohjilla minulla oli yksi erittäin huonosti nukuttu yö, joten ajattelin että hyvät yöunetkin tulisivat tarpeeseen. En kuitenkaan saanut oikein nukutuksi ensimmäisenä yönä. Ehkä liikaa mietin miten laastarit toimisivat ja tutkailin kehoni toimintoja alitajuisesti ja välillä vähän aktiivisemminkin. Olin kaikenmoisia tuntemuksia aistivinani, ja näin myös niin outoja unia (sen mitä nukuttua sain) (ja normaalisti näen muuten todella outoja unia, nämä sen öiset tuntuivat jotenkin erityisen kummallisilta), että epäilin jo laastareiden sisältävän jotain pimeää ainetta. Seuraava päivä meni kuitenkin ihmeellisen energisissä fiiliksissä, ei siinä mitään, paitsi että illansuussa alkoi päätä särkemään todella häiritsevästi. Kärsin päänsärystä normaalisti hyvin harvoin...

Seuraavalta yöltä odotin unta, mutta vielä mitä! Kolmas superhuonosti yö ei oikein ollut haluttu seuraus. Aamulla oli niin huono olo, etten päässyt töihinkään asti. Päätin lopettaa laastereilut siihen, eli 3x2 kpl jäi vielä käyttämättä.

Mietityttää voiko noilla laastareilla olla muita kuin placebo-vaikutuksia. Paskan siirtyminen jalkapohjan läpi kuulostaa nimensä mukaisestikin aika lailla täys-skeidalta, mutta voihan niissä olla toki jotain luonnonmukaisia aineita, jotka johonkin ja jotenkin vaikuttavat. Mutta että jalkapohjan kautta? Johtuiko unettomuus kohdallani vain siitä, etten osaa nukkua sukat jalassakaan?

Ainiin ja mihin se tummuminen perustuu? Ilmeisesti kosteuteen ja ainesosiin, joita pussissa on. Mutta tarkemmin? Itselläni laastarit tummuivat vain osittain, eikä mitenkään voimakkaasti edes. Ja kuulemma olisi pitänyt haista. Ei haissut.

Onko kukaan muu koittanut? Kertokaa kokemuksistanne!


Näillä aasialaisilla kummallisuuksilla kun jatketaan, niin tilasin jouluksi Amazonista myös muutaman kauan himoitsemani korvalusikan!


Jep. Näillä kaivetaan korvaa - puuha josta tykkään kovin. Mutta näidenkin suhteen jouduin vähän pettymään: ei tuntunutkaan niin mahtavalta kuin olin toivonut: ei saa samanlaista tyydytystä kuin kuumaan veteen kostutetulla vanupuikolla (ja perään kuivalla) (ja juu, kaikkihan sen tietää ettei vanupuikkoja saa työntää korvaan, mutta hyvää tekee).


Mutta on minulla ollut lähiaikoina jokunen aihe tyytyväisyyteenkin mm:


Väritin Mikolta joululahjaksi saamani lahjakortin sukkahousut ja kuulokkeet kuparisella kynsilakallani ja sain nämä:


Perfect! Ehkä saatoin olla itsekin näitä Henkkamaukasta valitsemassa. Kuulokkeiksi halusin semmoiset niinkun mulla olikin: mustat, muhkeat ja halvat. Aion pimauttaa ne kuparisella kynsilakalla, jotta Mikon ajatus mätsäävistä sukkiksista ja luureistä säilyisi :)


Translation: I tried foot patches, that promise to improve one's immune system, blood circulation, quality of sleep etc... but they only gave me sleepless nights and headache. Maybe I just wasn't able to sleep with them as I can't possibly sleep with socks on either? Whatever, I quit after too nights. Another thing I ordered from Amazon was those Chinese ear spoons, but they're not that great either. Damn! Well at least I can be satisfied with the tights I got with Mikko's Christmas Coupon. They're just what I had in my mind :)

7 kommenttia :

 1. Räväkännäköiset sukkahousut. Mitkä noi on merkiltä / paksuudelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko postauksen? Mainittiin, että henkkamaukasta l. H&M-niminen ruotsalainen riistovaateketju.

   Poista
  2. En valitettavasti tiedä tarkempaa merkkiä tai osaa arvioida deniereitä kun menin jo heittämään pakkauksen pois :/ Mutta siis H&M:stä juu, ja ei mitkään ihan ohuet vaan ihan hyvin tarkenee ainakin näissä keleissä :)

   Poista
 2. Jännää. En ole koskaan kuullut tuollaisista jalkalaastareista, mutta aika huuhaalta kuulostaa tosiaan. Alkoi kuitenkin kiinnostaa, ainahan se on jännää kokeilla uusia juttuja. Vaikutukset tuntuisivat kuitenkin vähän päinvastaisilta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kaikki mikä irrottaa jotain epäilyttävää ja ällöttävää kropasta ja täten puhdistaa, kiinnostaa minuukin :) Nenälaastarit esim. Mut ne toimiikin.

   Poista
 3. Mie kokeilin joskus pari vuotta sitten tuommosia laastareita. Ensin piti pestä jalat ja sitten iskeä nuo laastarit kuivaan ja puhtaaseen jalkaan. Yön aikana ne (anakin minulla) mustui sitten epäilyttävän näköisiksi, mutta ei ne mullakaan kyllä haisseet millekkään. Viis yötä niitä käytin ja joka aamu ne laastarit oli puhtaammat ja puhtaammat. En tiijä mikä vaikutus niillä oli muu kun se "yak!"-reaktio kun niitä katto aamulla :D

  ~Menninkäinen/Kati~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin nuo kahden yön jälkeiset laastarit näytti ihan samalta, että tiedä sitten. Eikä mitenkään hirveen paskaset, niin en saanu sitä tyydyttävää yak-reaktioo ees :D

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>