perjantai 4. tammikuuta 2013Kello käy - pensseli käteen!


Viime vuoden viimeisen päivän ohjelma oli selvä: maalit esille ja hommiin. Mulla on nimittäin tuossa olkkarin seinällä roikkunut pari vihreää taulua ja alusta asti on ollut selvää, että niitä pitäisi olla kolme. Kaksi ensimmäistä maalausta on tehty vuosina 2008 ja 2010,  joten mikäpä muukaan tulisi viimeisen taulun vuosiluvun  olevan kuin 2012! Kiirettä meinasi pitää, mutta ei sentään ihan viime minuuteille mennyt, sillä taulu oli valmis jopa tunteja ennen vuodenvaihtumista ja niinpä sain maalata nimimerkkini jälkeen numerot -12. Yeah!


PiMa(Piirrustus ja maalaus)-paita päälle ja hommailemaan. Ensin piti tehdä oikean kokoinen pohja. Sohvan alta löytyi pahvia. Leikkasin kaksinkerroin oikeanmuotoiseksi ja liimasin Erikeeperillä yhteen, että olisi tukevampi. Ei onneksi värejä tarvinut ruveta miettimään, kun edellisetkin osat on vihreitä. Eri vihreän sävyillä sitten sotkin pohjan:


Tarkastelin pohjaa tovin, vailla minkäänlaista suunnitelmaa, sitten tartuin yllättäen liituihin ja piirsin vain sen mitä pohjassa näin.
Aika lailla erityylinenhän tuosta tuli edeltäjiinsä verrattuna, mutta vihreä väri ja naisteema yhdistävät. Ja ihan kivasti se tuohon keskelle asettuikin:

 
Omakuviahan nämä taitavat jossain määrin olla. 


Translation: Painted a picture on New Year's Eve. The last piece of my green triptych. First and second are painted '08 and '10 so this one had to be '12. I didn't even have to hurry - I was finished many hours before the deadline :)

4 kommenttia :

  1. Tykkään tästä ehdottomasti eniten!
    Symbolinen, kummallinen ja kiva -kuin taitelija itsekin.

    VastaaPoista
  2. Voi että on hienoja tauluja! : )

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>