maanantai 24. joulukuuta 2012Yo-lukuu


Nyt äkkiä, ennen kun joulu on ihan päällä (läheltä liippaa) niin heitetääs tänne nää kaikki kuvat ja mietteet joulukuulta - ei näitä joulun jälkeen saati ens vuonna jaksa enää miettiä.

Olin melkein viikon lääkärin määrämällä kuurilla, johon kuului pasta kasvisliemessä, suolatikut, tee sokerilla ja väljähtynyt vissy. Ihan hirveetä! Ainiin sainhan syödä myös pullamössöleipää voilla ja miedolla juustolla. Syynä tähän oli siis diagnoosin mukaan vatsa/suolistovirus. Tiedä kuinka oikeaan diagonoosi sitten osui, mutta tuolla ruokavaliolla varmasti koskee mahaa niin kauan kun sitä noudattaa.


Lumentulo on ollut aivan fantastista! On niin valoisaa! Minä en oikein tykkää pimeydestä.

Töissä on ollut kiireistä kuten arvata saattoi. Olen kuitenkin nauttinut kiireestä ja hyvästä stressistä. Aika on mennyt entistä nopeammin, enkä oikein vieläkään tajua, että ihan just on joulu! Tuntuu, että koko joulukuu meni ihan silmänräpäyksessä. Joulukalenteri-videoblogi-projekti on viety kunnialla loppuun (vikakin luukku jo valmiina odottamassa julkistusta). Vaikka siihen onkin kulunut kaikki vapaa-aika, on ollut kivaa, myönnetään! Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan - osaanko yhtäkkiä olla videokuvaamatta kaikkea. Toisaalta, valokuvien ottaminen on sattuneesta syystä jäänyt vähän varjoon. En tiedä kuinka moni (tai harva) teistä on vieraillut kalenterissani - en ole saanut hirveästi palautetta, vain muutaman kommentin. Mutta jos joku on, niin olisi kiva jos pystyisi heittämään mielipidettä kehiin: Onks videot kivoi? Vai onks valokuvat parempii?

Photo: Mikko
Photo: Mikko
Et semmosta! Mitenkäs teidän joulun odotus on sujunut?
Miä juon nyt vähän kuumaa mettä. Palaan toivottamaan hyvät joulut vielä aamulla :)

Translation: Bits and pieces of my December that mostly consisted of adoring snow and the lightness it brought with it, having a horrible white wheat diet for almost a week because of a stomach virus, being busy at work and on my free-time with my Christmas calendar blog, but enjoying the good stress. Christmas time is almost here again!

4 kommenttia :

 1. Mie ainakin oon tykännyt tuosta joulukalenterista hirmuisesti, ei oo muuten ollut niin kauheasti joulufiilistä mutta siun videot on sitä vähän tuonut, kiitos! <3 ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, mahtavaa! Ole hyvä vaan :)

   Poista
 2. Söpö "kaktustarha" sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porraskäytävästä - Ei ole valitettavasti minun siis, mutta joku ne siihen on iskenyt yhteiseksi iloksi :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>