torstai 6. joulukuuta 2012Mestari & Ninni Berliinissä - Sisällä


Joulublogiani seuranneet tietävätkin, että viime viikonloppuna vieraaksemme saapui vauhtikaksikko äitini ja tätini, kuin myös sen, että ensilumen saattelemana lähdin reippahasti kentälle vastaan ihan jopa pikku kylttinen kainalossani.

Photo: mom
Vieraamme yöpyivät Flower's Boardinghouse -nimisessä paikassa ihan keskustassa. Tosi kiva huoneisto!

Photo: mom
Nälkätila oli aika kova, joten lasilliset siinä kuohuvaa nautittuamme suunnattiin oitis dönerille.

Photos: me and mom
Mikko liittyi seuraan ja käytiin ostamassa illaksi juotavaa ja naposteltavaa ja siskokset toki halusivat täydentää keittiönsä kaappeja myöskin.


Illalla kokoonnuttiin meille istumaan iltaa, kunnes oltiin valmiita lähtemään tanssahtelemaan. Paikaksi oli valikoitunut Chausseestrassen Ballhaus. Jotenkin oltiin kuviteltu menevämme yhteen paikkaan, missä oltiin oltu kerran aikaisemminkin, mutta se olikin sitten eri Ballhaus. Tämä oli vähän hienompi paikka. Heti ohjattiin pöytään ja oli vähän fiinimpää ja vanhempaa porukkan. Se tosin ei vaikuttanut meikäläisen tanssilattiakäyttäytymiseen mitenkään. Siellä pompin joukossa menemään kuin kotona konsanaan.

Oli muuten hirveän työn takana saada tuolta lasillinen hanavettä. Lopulta onnistuin. Kävin lasin vielä täyttämässä vessassa ja siitäkin tultiin valittamaan, että "se mitä teet ei muuten ole sallittua!"

Nojoo hauskaa oli joka tapauksessa. Seuraavana päivänä sängystä noustuani suuntasin heti kohti majoituspaikkaa, sillä sieltä löytyi kylpyamme! Oli aivan kertakaikkisen mahtavaa pitkästä aikaa päästä kylpyyn!

Photo: mom
Kylvyn jälkeen pukeuduin äitin yömekkoon ja silmälaseihin - mihinkäs muuhunkaan!

Kyökin puolella oli sillä välin laitettu brunssipöytä komiaksi. Enää kynttilä piti kuivattaa meikäläisen pulikoinnin jäljiltä.

 Photo: mom
Oli munakasrullaa, pasteijaa, lihapullaa, chilileipää ja minun tekemää hummusta (joka paikalle kuljetettaessa oli vähän levähtänyt laukun pohjalle...) Kyllä maittoi. Brunssin kruunasi toki käpykakku & omenainen kuohuviini.

Seuraavaksi ohjelmassa oli meikäläisen meikkaus sekä ulkotiloihin siirtyminen. Molemmista lisää tulevissa postauksissa!

Translation: My mom and aunt arrived to Berlin last weekend. In case they wouldn't recognize  me anymore I took a sign with me to the airport. They were staying in a very nice and pretty boardinghouse in Mitte. On the first day we ate döner, did some grocery shopping, drank beer at our place and danced at Ballhaus. Next day right after waking up I headed to their apartment as I really wanted to use the bathtub :) After having a lovely bath we had a delicious brunch, enjoyed sparkling wine that tasted like apples and all the delicacies my aunt had prepared already in Finland. (I had made some hummus.) Then it was time to do my make-up and head outside. More about both of those in the posts to come.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>