lauantai 24. marraskuuta 2012Virkkaan ja tuunaan ja rakastan vaan


Tässä yksi ilta töissä näytön tuijottamiseen kyllästyttyäni rupesin neulomaan (myönnetään: ehkä vähän vailla päämäärää) heti vapaan hetken koitettua. Miespuolinen kollega tuli jossain vaiheessa kysymään mitä teen - "näyttää kondomilta". Sillä lailla. Noh, tämmönen tuli siitä spädäristä:


Se oli aluksi ihan perinteinen pitkävartinen ranteenlämmitin-homma, mutta sitten keksin lätkäistä siihen jo aikaisemmin virkkaamani kukka-hässäkkän, ja niin siitä tuli luxus-käsine! Uuh!

Mun ompelukone on ihan paska eikä täten aiheuta paljon muuta kuin raivoa ja ärräpäitä. Parin viikonlopun aikana sain siitä kuitenkin lypsettyä kiroamisen voimalla irti tämänkin verran:

ennen
jälkeen
Ei siis sen kummempaa kuin että löysin kirpparilta miellyttävän värisen hupparin, laitoin siihen vetskan ja ompelin kivempaan muotoon =  kavensin - ha! Lopputulos ookoo, mut kyl ketutti matka siihen pisteeseen. Miä haluun mun oman ompelukoneen Suomesta tänne! Nyt! Heti! Pian ees!- äiti tuotko??? :)


Translation: I knitted a wrist warmer and attached a flower I had crocheted already earlier to it. And modified a sweater. Yeah. That's about it...


2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>