sunnuntai 4. marraskuuta 2012Vanha tavara

Tiedän olevan kivaa ja kallista. 

Tai kallista ja kallista. Kaikki on suhteellista. Itse en kovin mielelläni maksaisi käytetystä tavarasta kympeissä, vaan marakoissa! (tai euron kolikoissa - fine...) Mutta onhan sitä vanhaa ja uniikkia tavaraa kiva kattella ja inspiroitua! Seuraavat paikat sijaitsevat molemmat U2 Eberswalderstrassen pysäkin kupeessa ja vilahtivat äskeisen postauksen videossakin.


Stiefelkombinat
Kaksi vierekkäin sijaitsevaa liikettä - toinen miehille, toinen naisille. Kaikennäköstä vintagea ja retroa. Itse en ole koskan raaskinut mitään ostaa, mutta toissa kesänä löytyi Mikolle täydellinen puku (siis housut ja takki, liituraitaa, ehkä vähän 70-luvun henkeen (voi olla myös 50-60, kuulemma)) jollain seittemälläkympillä.Tragfläche
Tästä  toisesta kaupasta on vaan yksi kuva, mutta niinhän se on paljon pienikokoisempikin ja suppeavalikoimaisempikin. Lähinnä miestenvaatteita. Naisille jotain mekkoja ja kenkiä ja kai takkeja. Täältä löytyy myös muutaman euron halpiskoreja. Olen ostanut pari toppia ja nyt mustan huivin eurolla. Mikko useammatkin housut.Xtra 1
Niin ihania ja huumaavantuoksuisia juttuja, mutta vähän tyyristä. Seuraavalta metropysäkiltä löytyy Schönhauser Allee Arcaden ja sieltä mm. tämä kauppa, josta löytyy öljyjen ja etikoiden lisäksi ihania keittiöjuttuja. Vadelmaetikka taisi olla suhteellisen edukasta ja hyvännäköistä - ehkä sitä palaan vielä ostamaan lähitulevaisuudessa.Xtra 2 
Tämä on vanhaa tavaraa parhaillaan, ja mikä parasta:  ei maksa mitään: yli kymmenen vuoden takaisen Power Mover -tanssin mieliinpalauttelu :)
Translation: Pictures of last weekend. Retro shops have interesting and inspiring stuff, but just too expensive for me. So does the shop in the last photo. Gladly re-learning old dance-choreograpies is free and retro at the same time!

4 kommenttia :

 1. Noille matkalaukuille olisi käyttöä meillä :)
  Olen pitkään miettinyt jos tekisin tuollaisen ison turkislakin itselleni...keinoturkista kun löytyy isot määrät. Tosin voisi tehdä myös sellaisen ison pannankin vain...Pitää katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkislakki tai sellainen spirithood-huppulakki kiinnostaisi kyllä itseänikin. Nyt kun ei oo rastat enää päätä lämmittämässä :)

   Poista
 2. ihana toi power mover-video! innostuin itekkin miettimään meidän yläasteajan power movereita, löytyisköhän vaikka jostain youtubesta niitä koreografioita :) en tajua miten voit muistaa noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt sentään noin hyvin - lainasin tuossa viime joulun aikoihin entiseltä jumppamaikalta jokusen videon, kun ei niitä mistään netistä löytynyt :( Tämän ja sen ensimmäisen tosin olisin saattanut muistaa ilmankin :) Seuraavaksi ajattelin palautella mieleen Pinkin Get the party started!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>