tiistai 9. lokakuuta 2012Mitäs haluutte nähä?


Kerro minulle kolme (tai enemmän tai vähemmän) sellaista asiaa elämässäni, joista haluat minun ottavan kuvan (esimerkiksi "lempipaikka kotona"). Lupaan ottaa kuvat ja liittää ne erilliseen merkintään.

Olen tehnyt tämän kerran aikaisemminkin, ja nyt uudestaan, sillä kiva kuvata välillä jotain muutakin kuin omaa pärstää ja ruhoa. Kertokaa te mitä! Saa käyttää luovuutta, mutta kyllä ihan simppeleitä ja konkreettisiakin juttuja mielelläni kuvaan :) Antaa palaa siis!

 
Challenge: Tell me three things (or more or less) in my life that you want me to photograph (for example "favourite place at home"), and I will take the photos and post them!

11 kommenttia :

 1. Vasta herännyt, sadepäivä, jotain pientä ja söpöä :-)

  VastaaPoista
 2. Kivoin juttu keittiössä, kenkäkokoelma, missä säilytät kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
 3. Ärsyttävin asia kodissasi ja esine josta haluaisit päästä eroon muttet voi syystä tai toisesta siitä luopua.

  VastaaPoista
 4. Kuvaa ystäviesi tyylejä. Kuvissasi aina välillä vilahtelee tosi mielenkiintoisesti pukeutuvia ihmisiä (esimerkiksi Katri, ihana tyyli!) Olisi kiva jos omistaisit postauksen tai parikin heidän tyyleilleen.

  VastaaPoista
 5. Kivoimpia yksityiskohtia kodissanne, jotain itse leipomaasi,
  miten säilytätte kuiva-aineet keittiössä!

  Sulla on kiva blogi! :-)

  VastaaPoista
 6. Kännykkäkameralla taltioitu seksikäs poseeraus vessan peilistä, huulet ankkamaisesti törröllään, pää vinossa, yläosattomissa, etu- ja keskisormi ojossa muodostaen V-kirjaimen. Reippaasti meikattuna tietysti!

  ;)

  VastaaPoista
 7. High-five eli ylämoro Oranienburgerstrassella iltaisin seisoskelevan korkeita korkoja ja korsettia käyttävän ystävällisen neidin kanssa.

  VastaaPoista
 8. Et viittis käydä Galeries Lafayettessä miesten tuoksuosastolla ja valita sieltä itseäsi eniten viehättävän Creed-tuoksun ja ottaa kuvan sen pullon kanssa? Kiitti!

  ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kivoja kaikki kolme! en tosin tiiä miten näiden mun elämään pitäisi liittyä...? Jos oon kiva saatan silti toteuttaa jonkun.

   Poista
  2. Noh, tämän blogin pitäminen on iso osa elämääsi, joten silloinhan fanien lähettämät hullut ehdotukset ovat elämän suola! :) Jos totta puhutaan niin luin lähinnä kohdat "mitäs haluutte nähdä" ja "lupaan ottaa kuvat" ja jätin muut sanat sopivasti vähemmälle huomiolle. Ja eka ehdotus oli toudella huonoa huumoria. Mutta sehän on selvää että olet erittäin kiva joten toteutat silti varmaan jonkun. :)

   Poista
 9. 1. Näkymä ikkunasta/ikkunoista ja/tai parvekkeelta. (Edelleen meikäläinen hinkuu sinne Berliiniin ja jotenkii kiinnostaa millaset näkymät teijän kämpästä on ulos :D)
  2. Ilmeisesti tästä uudesta asunnosta ei oo kadulta päin ainakaan haasteen myötä kuvaa, joten sellanen vois olla kiva nähhä :p
  3. Berliinin paikka/alue, jossa tulee käytyä vähiten?

  Siinä vähän jotain :D Ei toi luovuus itellä toimi vieläkään ihan täydellisesti.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>