lauantai 15. syyskuuta 2012Unelmieni baari!

Ja se on totta!

Olin jo pidemmän aikaa halunnut käydä katsastamassa Yesterday-nimisen baarin. Nyt vihdoin siihen sattui oiva tilaisuus, kun keilaamisen päätteeksi haluttiin vielä käydä yksillä. Ja voi että! Meinaan pakahtua onnesta kun taas ajattelenkin tuota baaria - se oli ihan kuin minulle tehty!

Kertakaikkisen mahtavat dekotukset: nurmikkoa ja sieniä katossa, mallinukkeja tiskillä, lempidrinksuni huokeaan hintaan, ihastuttavaa 60- ja 70-luvun musiikkia, Kimble-pöytä ja kun kyseessä oli maanantai-ilta, ei ryysistäkään ollut.

Sanoin WOW ja OIH! Katsokaa nyt:

 
Photo: Anneka
Photo: Anneka
Noh, mielipiteitäkin saattoi olla monia.
Photo: Mikkoko se oli? Vai Anneka?
Photo: Mikko

Baari sijaitsee osoitteessa Metzerstrasse 2 (U2 Senefelerplatz) ja sen pitäisi olla auki 20:00-05:00, mutta ainakin tuona päivänä baarimikko halusi sulkea paljon aikaisemmin. Käveltiin hilpeissä merkeissä hamppareiden kautta kotiin.


Seuraavana päivänä oli hyvin aikaa käydä vielä vähän kaupoilla. Pyöräiltiin Schönhauser Alleen Arcadeniin. Siellä kun kerran oltiin, halusin käyä vilkaisemassa, miltä se Berliinin korkein biitsibaari nyt sitten näyttäisi. Ja sellainenhan se oli kuin olin kuvitellutkin:

Ei oikein millään tapaa sytyttävä. Korkeanpaikankammoiselle oikeastaan vähän ahdistavakin. Lähdettiin heti oitis pois. Kotona kokattiin burritoja ja niin ihanat vieraamme sanoivat heipat ja lähtivät takaisin Suomeen. Höh! Tulkaa pian uudestaan! :)

Photo: Anneka
Translation: I found the bar of my dreams: Yesterday bar at Metzerstrasse. The decoration is more than amazing, they play lovely 60s and 70s music and serve my favourite cocktails for a cheap price! WOW, I'm in love! That was a great ending for our guests' visit as well. Next day there was still some time to go shopping, so we bicycled to Schönhauser Allee Arcaden, and since we were there I wanted to see how Berlin's highest beach bar looks like. Nothing that interesting really (and I still am afraid of hights), so we got home, ate dinner and then it was already time to say goodbye :( come back soon, friends!

3 kommenttia :

 1. Kylläpäs on fantsun näköinen baari! Viihtyisinpä varmasti itsekin.

  p.s. Toi sun takki sopi baarin sisustukseen kuin nenä päähän. :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Piksun kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Heheh! Kyllä itsekin huomasin ihan kivasti mätsääväni kalustoon :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>