maanantai 17. syyskuuta 2012Taikasanat: Limited Edition


Nuo kaksi sanaa ne vaan minuun aina vetoaa. Vähän hölmöä sinänsä, sillä jos johonkin limited edition -tuotteeseen tykästyy, jää se ilo lyhyeksi. Toisaalta minua varmaankin kyseisissä tuotteissa viehättää myös se, ettei kyseessä ole mitkään perustuoksut- maut tai -yhdistelmät. Ja minähän tykkään yleisesti vähän erikoisemmista jutuista, kun olen vähän sellainen erikoisuudentavoittelija.


Sitrustuoksut ovat aina olleet mieleeni. Tämä pari (sheivausgeeli ja vartalokuorinta) tuoksuu kuitenkin ihan erilaiselta kuin sitrustuoksut yleensä, sillä toisena osapuolena on buttermilk eli piimä! Lopputulos on raikkaan sijasta enemmänkin herkullinen. Minulle tulee vähän sitruunainen juustokakku mieleen. No, ei se paha asia ole, mielestäni!Kesäksi ostin viilentävän vartalovoiteen, jossa on minttua ja vihreää teetä. Oli raikas! Ja oikeasti viilentävä. Tykkään! Ja jostain syystä matkaani tarttui kerran myös teineille suunnattu hohtovoide, joka tuoksuu kookokselta ja vaniljalta. Ei mikään meikän lemppariyhdistelmä, mutta hohdon takia ihan ostin. Ja kyllä sen tuoksunkin kestän, kun otan vaihtelun kannalta.

Näin jos kosmeettisissa asioissa vielä pysytään, niin voisin mainita vielä pari juttua:


Viimeisin väri on pysynyt päässä ties kuinka pitkään ja vaikka kuinka monen pesun jälkeenkin, mikä on ihan mukava juttu! Haalistunut se toki on, mutta sinivihreä ihan edelleenkin!

Tuossa yksi päivä inspiroiuin lakkaamaan kynnet pitkästä aikaa.


Onnistuin saamaan aikaan suttuista jälkeä, vaikka ihan vaan makasin paikoillani kynsien kuivumista odottamassa. Aika saavutus sinänsä...

Translation: 1) I can't help loving the magic words: Limited edition! 2) My hair is still a bit blue/green eventhough I have washed it several times! 3) I got inspired to paint my nails but even if I this time had been forbidden to do anything but to lay down, I managed to get a scruffy result... Quite an achievement! 4) !!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>