maanantai 3. syyskuuta 2012



Suurin apinamies kenties


Muistattekos kuinka kerroin taannoin miten kivaa minusta oli firman kesäjuhlissa päästä kiipeilemään. Innostuin hommasta ihan niinkin kovasti, että olin ajatellut ehdottaa samaa paikkaa yhdeksi aktiviteetiksi kun arvon vieraamme saapuivat kylään. Lopullinen ehdottamispäätös syntyi, kun muutama päivä ennen Annekan ja kumppaneiden saapumista töissä arvottiin pari kappaletta lippuja kyseiseen mestaan, ja kukahan onnekas ne sitten saikaan! Meikätyttö!

 
Ehdotukseni sai kannatusta, ja niinpä aurinkoisena torstaipäivänä suunnattiin kohti kiipeilymetsää.

Photo: Aleksi
Arki-iltana jonoa ei onneksi ollut liiaksi asti vaan aika lailla omassa tahdissa saatin kiivetä.

Photo: Aleksi
Ensin ylös ja sitten alas! 

Photo: Aleksi
wäää! 

Photo: Aleksi
Photo: Aleksi
Mentiin kolme vihreää rataa ja yksi sininen ja sitten lähdettiin punaiselle, jonka jälkeen olisi tullut vielä pahimmat musta, joka on tarkoitettu ammattilaisille, ja musta plus, joka on mahdoton. 

Photo: Aleksi
Photo: Aleksi
Photo: Aleksi
Punainen alkoi kiipeilyseinällä, minkä jälkeen menin kaksi puunväliä ja siitä oikoreitin maaliin.

Photo: Anneka
Photo: Anneka
Siinä korkein kohta missä kävin. Siitä oli kyllä tosi huippua ottaa liuku alas, mutta myönnettävä on, että jäi harmittamaan, etten yrittänyt mennä rataa kunnolla loppuun asti, niin kuin Mikko ja Tomi. No, ensi kerralla sitten :)

 
Photo: Anneka
 
 
 
Translation: I wanted to take our guests to the climbing forest where we also had our company's summer party. This time I even tried the red route, but chose the short way, with a great long slide, which was super cool, but still I do regret I didn't try to make it to the end with the longer route. Well, next time then :)

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>