tiistai 18. syyskuuta 2012Sattuu ja tapahtuu & Ei satu eikä tapahdu


Tuossa semmoset vajaat kolme viikkoa sitten olin pienessä leikkauksessa, mikä oli ihan jännittävä kokemus, sillä en ollutkaan aikaisemmin ollut nukutettavana. Kaikki meni hyvin, paitsi etten ilmeisimminkään osannut olla tuon leikkauksen jälkeen tarpeeksi rauhallisesti ja aloillani - melkein viikon kuluttua operaatiosta leikkaushaava aukesi, ja tällä kertaa mentiinkin sitten ensiavun kautta suoraan nukutukseen ja uudellen operoitavaksi. Olin pari yötä sairaalassa, minkä jälkeen pääsin kotiin lepäämään.
Kyseessä ei ollut mikään alyttömän iso tai vakava juttu. Verta menetin kuulemma aika paljon, mutta en sentään verensiirtoa tarvinut, ja nyt on kaikki hyvin (on vain vähän tylsää, mutta kyllä tämä tästä!). Oli mielenkiintoista olla myös ekaa kertaa elämässään sairaalassa yötä, ja vieläpä saksalaisessa! Täytyy sanoa, että palvelu oli oikein erinomaista. Voin suositella! Ainoa mistä tulee vähän miinusta, oli tuoreiden vihannesten puuttuminen ruuista.

Nyt olen sitten ollut vajaat pari viikkoa kotona jumittamassa. Mitään en saa tehdä, mikä on vähän hankalaa, kun ei kuitenkaan ole mitään kipuja ja kyllähän sitä tekisi mieli tehdä kaikennäköistä. Olen päivittäisessä ohjelmassani joutunut tyytymään seuraaviin aktiviteetteihin: Big Brother, Big Brother extra, Neljän tähden illallinen, Suomen huippumalli haussa, Vedetään hatusta, Hymy pyllyyn, Sing along, Talent, Dance, Solsidan, Junior Masterchef, Syksyn Sävel -retro, Taikatemput paljastuvat, Uutisvuoto, YleLeaks ja satunnaiset hömppäleffat.

Minulle saa kernaasti ilmaista mielipiteensä siitä, mitä muuta minun kannattaisi telkkarista katsoa! Juuri saamani tiedon mukaan sairasloma jatkuu nimittäin vielä reilulla viikolla. Vähän puuduttaa niin henkisesti kuin fyysisestikin... enkä saa edes joogata, höh.

Joka tapauksessa: eläköön tvkaista.fi! En tiedä mitä tekisinkään ilman sinua! Muuta kun bongailisin taivaalta suorakulmaisia kolmioita:Translation: Two and a half weeks ago I had a little surgery, which was interesting as I hadn't experienced anesthesia before. Everything went well, but almost a week ago the wound opened as I apparently hadn't been resting enough. This time I had to go to ER where they did an emergency operation and I spent two nights in a hospital. Now everything is fine again, except that I have been on sick leave for almost 2 weeks now and the 3rd one is about to start. It is very boring to stay at home, just lie down and watch tv for so long, but this time I deffinately want to do this right! Luckily I am able to watch Finnish quality series through tvkaista.fi.:)

12 kommenttia :

 1. Paranemisia!
  Olet muuten tavattoman suloinen tuossa köllöttelykuvassa. Possu ja hiusten kanssa lähes mätsäävä peitto on aika söppänä combo.

  VastaaPoista
 2. Ei auta kuin lepäillä. Pelaamista, surffailua, telkkaria...itse tuijottelin leffoja...sinkkuelämää maraton :D Parane pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei auta ei.. Pitää vaan koittaa nauttia tästä nyt :) Kiitos!

   Poista
 3. No, kerro miltä nukahtaminen tuntui...? Pelottiko? Näitkö unia? Koitko ruumiista irtaantumisen ja katselitko yläpuolelta itseäsi leikkauspöydällä? Entä herääminen?

  Parane pian ja pysyvästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se pelotti ennakkoon, vaikka koitinkin olla pelkäämättä, sillä tiesinhän että nukutus olisi kuulemieni kokemusten perusteella helppo ja hauskakin juttu. Silti sitä parina iltana tuli pari kyyneltä vuoatettua. Sitten koitti se päivä, eikä tuolloin enää oikeastaan pelottanut, lähinnä leppoisissa fiiliksissä olin. ensimmäinen nukutus tehtiin suonensisäisesti. Pari lääkäriä ja pari hoitajaa oli siinä ympärillä. Lääkäri sanoi, että kohta nukut kivasti. Piti hengittää syvään. Kehottivat ajattelemaan mukavia, esim. Suomen luontoa, no sitten ajattelin, hengitin syvään ja olin vähän jännittyneenä. Kaulassa vähän kihelmöi ja sitten pimeni. Unia en nähnyt, enkä usko että niitä kukaan muukaan nukutuksessa näkee? Heräsin ja olin vaan että jeejee, ei täs mitään. Myöhemmin ajateltuna oin kyllä vähän sekavassa tilassa tavallaan. Tai lähinnä semmosessa lepposessa, hyväntuulisessa ja puheliaassa tilassa, mutta ei tuntunut sekavalta. Sitten en kuitenkaan muista ihan tarkkaan kaikkea mitä heti tuon heräämisen jälkeen tapahtui ja kuka sanoi mitä. Mitään jälkioireita minulle ei tullut vaan ilta sujui kivoissa rennoissa merkeissä. Sellaine totaalirelaksoituminen tuosta siis oli seurauksena, mukavaa!

   Tokalla kerralla oli hätätilanne, mistä johtuen tehtiin sitten kai maskilla se nukutus. Siinä en muista sitä nukahtamista. Herättyäni oli kurkku tosi kipeä ja tuttuun tapaan aloin herättyäni kaikkea hölöttämään ja kyselemään hoitajilta. Muistan mm. sanoneeni kuinka hölmöä että viimeksikin heti herättyä aletaan kertomaan ohjeita mitä saa ja ei tehä, kun eihän tässä kuitenkaan jälkeenpäin mitään muista. Heh! Kurkkukivun takia tää jälkimmäinen nukutus ei ollu niin kiva, mutta ei tästäkään muutoin mitään jälkivaikutuksia tainnut tulla.

   Kiitos :)

   Poista
  2. Oliko puhetta että kurkkukipu johtui kaasusta, vai olisiko johtunut siitä kurkkua auki pitävästä putkesta joka ymmärtääkseni tungetaan paikoilleen nukahtamisen jälkeen.. mutta jota ei kai kovasti mainosteta etukäteen..? Tai saatan olla väärässäkin, who knows?

   Joka tapauksessa, hyvää terveyttä jatkossa. Tämän blogin pitää jatkua! Työpäivien ainoita huveja :)

   Poista
  3. Kyllähän minä sitä siinä jälkipöhinöissä taisin pariinkiin otteeseen kysellä ja vastauksiakin saada ja niihin "aijahaa justjust!" kommentoida, mutta ilmeisesti en sitten kuitenkaan saanut tyhjentävää vastausta tai tajunnut sitä.

   Putki kuulostaa kyllä loogiselta, koska muistaakseni yritin kysyä myös jotain sen suuntaista, että onko kurkusta tungettu jotain alas.

   Heheh, ei ole blogi mihinkään katoamassa ainakaan tämänhetkisten tietojen mukaan. Mukava ilahduttaa työpäivääsi!

   Poista
 4. siiis mitä, eks oo koskaa ennen ollu sairaalassa yötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis en?!? vastasyntyneenä kai, mutta sen jälkee en, muistaakseni.

   Poista
  2. jopas! ja ohjelmista voisin suositella once upon a timee, vaikken oo koskaa jaksoaka nähny :D mutta iina on suositellu sekä nähny ekan tuokkarin ja suomen tvstä se alkaa ens kuussa, odotan kovin!

   Poista
  3. hei me alettii just kattoo sitä muutama päivä sitte! :) ite kyl ihan tykkään, Mikko ei yhtä paljo, ku ei oo niin hyvin leikattu ja tehosteet aika huonoi kuulemma, mut kattoo silti. ja mainitut seikat ei häiritte minuu kyl millään lailla :]

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>