lauantai 8. syyskuuta 2012


Piparminttulikööriä, noppaa ja kiinnostavat suomalaiset


Kolmen tunnin kiipeilyn (katso edellinen postaus) jälkeen alkoi kieltämättä olla vähän jano ja nälkä. Palautettiin kamppeet, nautittiin palauttavat oluet viereisen vestitornin terassilla ja käytiin sen jälkeen haukkaamassa dürum dönerit Schönhauser Alleen aseman viereisessä paikassa, jossa on paljon maukkaammat kastikkeet kuin tässä meidän lähettyvillä. Tulisessa kastikkeessa maistuu vähän curry!

Piipahdettiin kotona virkistäytymässä ja lähdettiin haistelemaan torstai-illan fiiliksiä Rigaer Strasselle.

 
Ratikassa eräs heppu liittyi seuraamme. Osasi tunnistaa meidän puhuvan suomea, kertoi suomalaisesta kaveristaan, ja että itsekin Suomessa on käynyt, ja pyysi saada tulla mukaamme. Ja mikäs siinä! Päädyttiin kivaan baariin pelaamaan noppaa, juomaan piparminttulikööriä ja kaljaa. Puolen yön paikkeilla paikan pitäjä sulki ovet, tarjosi lisää piparminttulikööriä ja tuli kiinnostuneena katselemaan pelaamistamme. Paikalle saapui pariskunta, jotka hekin kovasti Suomesta olivat kiinnostuneita. Sain deejiin paikan, soittelin ja tanssin parit biisit ja sitten oli kello sen verran että oli aika matkata kotiin nukkumaan, sillä seuraavana päivänä sitä vasta juhlittaisiinkin!

 
 
Photo: Anneka
 
 
 
 
Translation: After climbing, beers at water tower, döner at Schönhauser Allee and refreshing at home we headed to Rigaer strasse to spend the evening drinking beer, peppermint schnapps and playing dice games.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>