lauantai 29. syyskuuta 2012Lauantaikakkara


Lauvvantai! Sitähän voisi tehdä vaikka jotain mukavaa! Niinku vaikka kaunistautua Photoshopilla:

 

Ja puhdistuslaastareilla:
 
Päätin heittäytyä ihan villiksi ja lätkäistä yhdet leukaan ja otsaan kanssa, kun kerran paketissa sanottiin, että niin voi tehdä. Ei niistä kyllä ollut mainittavaa hyötyä.

Sitten vielä kynnet hauskoiksi näin ikkääs:


Nää tehdään sillä tavalla, että vanhojen lakanrippeiden päälle vedetään pari kerrosta keltaista. Sitten mustalla viirut ja sitten vielä vähän harotaan sinisiä hiuksia, jotta saadaan kynnenpäät värjäytymään vihertäviksi.


 

Translation: getting pretty for Saturday night using pore strips and Photoshop.


2 kommenttia :

 1. Hei, onko sinulla jotain kivoja vähän erilaisia Berliinin vinkkejä sinne syyslomaa viettävään tulevalle? Olen kierrätyshenkinen ekointoilija, joka näin etukäteen odottaa kaikista eniten mahdollisia kirpputoreja, vintagekauppoja ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Mistä tälläisiä asioita sivuavia paikkoja voi Berliinistä löytää?

  Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ole oikein löytänyt itselleni täydellistä kirppistä täältä, sillä vanha tavara on vintagea ja kovassa huudossa ja niinpä mahtavia löytöjä on hankala tehdä (edullisesti), mutta voisin suositella käymään Mauerparkin ulkoilmakirppiksellä sunnuntaina (mikäli olet sunnuntaina maisemissa). Toinen kiva (pienempi, mutta fiilikseltään rauhallisempi) on Boxhagenerplatzin sunnuntaikirppari. Kirppariliikkeistä käyn mieluiten ReSales-nimisessä liikkeessä, joita löytyy Berliinistä 22 kpl. Frankfurtet Torilta löytyy monikerroksinen Humana, mutta minusta se on mennyt vähän huonompaan suuntaan. Mehringdammilla on Checkpoint / Cinema 2nd hand, jossa on kirpparivaatteita + outlet.

   Vintagekauppoja löytyy esim Prenzlauer Bergistä, U2 Eberswalder Strassen ympäristöstä (Eberswalder Strasse + Oderberger Strasse ainakin). Voi löytää cooleja juttuja, mutta hinnat ovat myös sen mukaiset. Toisaalta, jos löytää jotain hyvälaatuista, uniikkia ja täydellistä niin kai siitä voi olla valmis maksamaankin.

   Luonnonkosmetiikkatuotteita löytyy ihan noista perus Drogeriesta, esim. Rossman tai dm, joita on kaupunki pullollaan. Eko- ja luomumeininkiä löytyy kun bongailee sanaa Bio. Löytyy paljon esim. Bio-kauppoja (Esim. Bio Company). Ja jos vegaanisen jutut kiinnostaa, suosittelen käymään Veganz-nimisessä kaupassa.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>